28 Mart 2024 Perşembe

KAYMAKKAPI MEYDANI BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR

KAYMAKKAPI MEYDANI BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR

Isparta

Bu kapsamda 31 Mart yerel seçimlerinden önce Kaymakkapı Meydanı, Kültür Sineması ve Damgacı Sokakta yenileme çalışması yapacaklarının sözünü veren Başkan Başdeğirmen, bu doğrultuda bugün söz konusu alanda ekibiyle birlikte incelemelerde bulundu.

Alanda yer döşemelerinin başta olmak üzere Belediye İşhanınında da yenilikler yapılacağını dile getiren Başkan Başdeğirmen, Tuhafiyeciler Sitesi ile yer altı çarşısında yenileme yapacaklarını söyledi. Belediye Başkanı Başdeğirmen, "oturma alanları, esnafların satış yaptıkları yerleri komple yenileme yapacağız. Vatandaşlarımız bu bölgede daha rahat ve huzurlu bir şekilde vakit geçirecekler. Bu konuda Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan da destek alacağız" dedi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen seçim vaatlerini bir bir yerine getiriyor. Bu kapsamda 31 Mart yerel seçimlerinden önce Kaymakkapı Meydanı, Kültür Sineması ve Damgacı Sokakta yenileme çalışması yapacaklarının sözünü veren Başkan Başdeğirmen, bu doğrultuda bugün söz konusu alanda ekibiyle birlikte incelemelerde bulundu.

Alanda yer döşemelerinin başta olmak üzere Belediye İşhanınında da yenilikler yapılacağını dile getiren Başkan Başdeğirmen, Tuhafiyeciler Sitesi ile yer altı çarşısında yenileme yapacaklarını söyledi. Belediye Başkanı Başdeğirmen, "oturma alanları, esnafların satış yaptıkları yerleri komple yenileme yapacağız. Vatandaşlarımız bu bölgede daha rahat ve huzurlu bir şekilde vakit geçirecekler. Bu konuda Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan da destek alacağız" dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bekir

06 Ağustos 2019 Salı 09:57

İlk önce Otobüs zamlarını geri alınız..kaldırımlardan yürüyemiyoruz..

Sedat

06 Ağustos 2019 Salı 09:47

Önce şu Kaldırımları işgaleri kaldırdınız.tuhafiye ve belediye iş merkezine masraf yapmayınız ****arı yıkınız..yarım kalan yatırımlar hakkında bir karar veriniz ve projelerinize hemen başlayın. Boya badana işlerini bırakın 5.ayınıza girdiniz.

vatandaş

06 Ağustos 2019 Salı 09:13

Belediye iş hanının önündeki otobüs durağında bir gün bekleyin sayın başkan rica ederim bir kez gidin oraya durakların arkasındaki haşlanmış mısır ve patates kızartması satanların hem çevre kirliliğine sebep olduğunu hem de son derece pis ve rahatsız eden kokusunun ve görüntüsünün olduğunu görün lütfen... hijyen sıfır herkesin ama çocukların sağlığı tehlikede izin vermeyin lütfen oradan kaldırın başka yere gitsinler...

Yeraltı Esnaf

06 Ağustos 2019 Salı 01:09

Yeraltı çarşısındaki birçok esnaf Ispartalı ve Ispartada ikamet eden kişiler Hakan Bey.

Mehmet

05 Ağustos 2019 Pazartesi 23:06

yıkın şu ucube belediye iş hanını

Ispartalı

05 Ağustos 2019 Pazartesi 22:32

Başkanım bu meydandaki tuvalet sorununa bir el atın. Vatandaş Ulu - Mimar Sinan ve Kavaklı Cami tuvaletlerini kullanmak zorunda bunun dışında halka açık tuvalet yok. Topluma ve aileye yakışır bir tuvalet yapın lütfen.

Ahmet Mehmet

05 Ağustos 2019 Pazartesi 22:07

Sayın başkan bir günde Özkanlar kavşağı mı incelermisimiz. Orada yaya geçitleri trafik ışıkları ve Rent a çar ın önünden başlayıp Barıda otele kadar olan rezil 40 yıllık döşemesi olan dar kaldırımlar a bı bakabilirmiyiz.Ispartanın en işlek kaldırımlarıdır.

yiğit

05 Ağustos 2019 Pazartesi 21:27

ya gözünüzü swvwm sayın vali belesiue başkanı emniyet kim varsa önce şu kaveler caddesi ve kave adı altın da botrum katlarını bi denetleyin o gençler orlarda batacagına onlara ait yaşam yerleri insa edinki genç lik bataktan kırtulsun spor alanları ne biliyim işte yapın da alkışlayalım

Hakan

05 Ağustos 2019 Pazartesi 16:42

yeraltı çarşısının esnafı Ispartalı değil ki?

Ispartalı vatandaş

05 Ağustos 2019 Pazartesi 16:05

Kafeler caddesinde işletmelerin sokağa malzeme, masa atmasını ve seyyarları engelleyin artık. Her girdiğimde utanıyorum pazar mı cadde mi belli değil

moonlight

05 Ağustos 2019 Pazartesi 16:00

O meydanı ancak Belediye İşhanını yıkmak kurtarır.Karşıda tuhafiyeciler sitesinde bir sürü boş dükkan var oraya taşınsınlar meydana da kocaman yeşillik ve trafiği aksatmayan otobüs durağı yapılmalı

sengetli

05 Ağustos 2019 Pazartesi 15:29

hasan doğan arkadaşıma yüzde yüz katılıyorum.atatürk parkı o kadar mı kötü olur.çok kötü.oturma düzeni kötü.hizmet kötü.neymiş dışardan bişey getirip yenilmesi yasakmış.park orası park.böle saçmalıkmı olur.

hayırlı olsun,

05 Ağustos 2019 Pazartesi 15:24

Bu zamlar daha başlangıç.

Halk

05 Ağustos 2019 Pazartesi 14:46

Pardon başkanım otobüs fiyatlarına yaptığınız zam nedir acaba %75 öğrenciyi 1 liradan 1,75e çıkarmak o kadar zam yapıldığı halde aktarmalı binişi de kaldırıp ücretli yapmak daha 5 ay oldu yapılması en acele olan şey bu muydu vicdanınız rahat mı soruyorum?

hasan doğan

05 Ağustos 2019 Pazartesi 14:28

sayın başkanım bu Atatürk Parkına da bir çeki düzen verseniz.çalışan personel herkesi tersliyor.masa olmasına rağmen personel az diye masa açmıyorlar.Güneşte duran masayı yaşlı bir amca göl****e Çekmek istedi ÇEKTİRMEDİLER.Amcayı bir dövmedikleri kaldı.Acil bir çözüm bekliyoruz başkanım

ıspartalı

05 Ağustos 2019 Pazartesi 13:46

Seçim vaadlerini bir bir yerine getiriyor derken; Zam yapmayacağını söylemişdi, ama zam furyasına ekmekle başladı, halk otobüslerine zam yapmakla devam ediyor

deli amat

05 Ağustos 2019 Pazartesi 13:42

meydan daha köyü olacak demek ki hazırlanın yapacağız diyorlarsa bozarlar....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR