26 Nisan 2024 Cuma

KAYIP TRİLYON DAVASINDA FLAŞ GELİŞME

KAYIP TRİLYON DAVASINDA FLAŞ GELİŞME

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma veUygulama Hastanesi Döner Sermaye Birimi İşletme Müdürlüğü’nde  görev alan Maliye personeli bayan Y.P. kendihesabına para aktardığı iddiasıyla tutuklandı.

SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi DönerSermaye İşletme Müdürlüğü’nde görevli Y.P. şahsi hesabına 4 Milyon TL paraaktardığı iddiasıyla tutuklandı. Gözaltına alınan Y.P. hem emniyette hem deçıkarıldığı mahkemede savunma yapmadı. Mahkeme Y.P’yi tutuklayarak cezaevinegönderildi.

Bugün ise flaş bir gelişme yaşandı. Kayıp para 4 Milyon TL değil13,5 Milyon TL olduğu öğrenildi. Bomba 32 Haber Merkezi'nin edindiği bilgiyegöre 13,5 Milyon TL, 65 yaş üstü 12 şahsın üzerine havale edildiği iddiaediliyor. Bu şahısların üzerinden de TUSKOM Üyesi 30 firmaya bu paralaraktarılmış. İddialara göre, paralel yapıyla yakınlığı olan bu firmalarınparaları nereye gönderdikleri araştırılıyor.

Olay ile ilgili gelişmeler Bomba 32'de olacak. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAS

22 Aralık 2014 Pazartesi 23:07

DENIZ FENERI ALMANYADA YARGI " ASRIN EN BÜYÜK SOYGUNU DERKEN ! TÜRKIYEDE AKLANMISTI ! ISLAMCI HOLDINKLERE PARALARINI KAPTIRAN GURBETCIYE ALMANYADA RTE "PARANIZI YATIRIRKEN BANAMI SORDUNUZ DEMISTI" SIMDIDE HERSEYIN MÜSEBBIBI PARALEL DENILIYOR ! UNUTTUKLARI SEY (ZULM LE ABAD OLANIN ; SONU BERBAT OLUR ! RABBIM BIZE VE BIZI YÖNETENLERE HIDAYET EYLE! AMIN! ÜLKEMIZE DOGRULUK , AYDINLIK, temizlik ve SELAMET VER YARABBI!AMIN!

Klinik Süha

13 Aralık 2014 Cumartesi 15:00

Rektör danışmanıyım diye Rektörlük katında oturan bir sürü güruh bu paralar yürütülürken ne işle meşgul idiler? Yoksa Sektör danışmanlığı yapıyor olmasınlar..Yeri geldi mi danışmanız diye hava atmasını bilirlerdi, Arş. Uyg. Hastanesine işleri düştüğünde daha kendileri gelmeden Başhekim yardımcısına telefonla kliniği arattırarak öncelikle namları ve ünvanları gelirdi.Akılları sıra sağlık çalışanlarından hürmet bekliyorlar. Bundan sonra hangi rektör danışmanı gelirse halk gibi sırada bekler

kezban

11 Aralık 2014 Perşembe 22:18

sdü yü anladık. kamu hastaneler birliğine çöküldüğünüde anladık ama bunlardan sorumlu olanlar tertemiz çıktı ve aman zarar gelmesin diye konuyla ilgili haber internetten kalktı anlaşılan hatırlı bir şahıs sıkı sıkı korunuyor

Yalancının mumu

11 Aralık 2014 Perşembe 18:20

Yap yolsuzluğu Soy devletibahane hazır suçlu hazırgünah keçisi hazır paralel maralel

suçu paralele yıkmak

11 Aralık 2014 Perşembe 17:04

kadının PKK bağlantısı olduğundan niye bahsedilmiyor.o paranın pkk ya gittiği açıkca belli

ıspartalı

11 Aralık 2014 Perşembe 18:22

o zaman kadın pkk lı ise orjinal paralel devlet kck lı imiş

Madur

11 Aralık 2014 Perşembe 11:30

Sizce sadece para mu çaldılar? Paralel kadrolaşma ile hakkı yenen kişilerin umutlarını, hayallerini, emeklerinin çaldılar mi? Ey bu hakları yiyen sorumlular ey bu kişileri şikayet edildiğinde umursamaz vekiller ahirette nasıl hesap vereceksiniz

özer

11 Aralık 2014 Perşembe 11:27

bu numaraları kimse yemez boşuna manipülasyon yapmayın. paralelmiş. her türli pisliği yapıp paralele atmak moda oldu. o paraların hangi yırtdışı örgüte gittiğini ve hangi kurumun yetkilisinden talimat geldiğini herkes duydu. hedef saptırmaya çalışıyorsunuz ama yemezler.

yamuklar çalıyor

11 Aralık 2014 Perşembe 08:52

paralel demek aynı doğrultuda ikinci veya üçüncü çizgi gibi bir ifadedir. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır demek daha doğrudur. rektörün kendi terinden göz kapakları kapalıdır. etrafındaki olup bitenden onun da emeği vardır. yoksa bugüne mahsus bir durum değil. Çünür mahallesinin en sağır sakini bile birşeyler duymuş.

SDÜLÜ

10 Aralık 2014 Çarşamba 21:45

Çok şükür paranın nereye gittiğini anlatan bi haber yapıldı. Bazıları hedef saptırmak için yok para başbakana gitmiş yok para pkk ya gitmiş diye hedef şaşırtmaya devam etsin. bu paranın nereye gittiğini herkes biliyor. yolsuzluktan dem vuran CİAmaatçiler yolsuzluğun dibine kendileri battılar. bunu herkes görecek.

Gani

10 Aralık 2014 Çarşamba 17:54

Sorarım YÖK ne iş yapıyor. Mardin Üniversitesi Rektörünü yolsuzluktan dolayı görevden alan YÖK, SDÜ'de tuz bile koktu hala ne bekliyorsun?

yargıç

10 Aralık 2014 Çarşamba 17:39

kayıp tirilyon hangi tarihte başlamış bu önemli baş hırsızlar bilmeden hiç kimse çalamaz. para transferi en son adresi bellimi son transfer paralel olduğu kadar enbesi bilalde varmı nohut beyinli aktroller bunu görmez. çıkarlar kendi hırsızlıklarını yok sayarlar.

AHMET ŞEN

10 Aralık 2014 Çarşamba 15:59

sayın rektör ve yönetimi derhal istifa etmeli 13,5 trilyon kayıp oluncaya kadar neden uyanmadılar. rektör ve yönetimide suçludur gerekli denetimi yapmadıkları için

cafer

10 Aralık 2014 Çarşamba 17:20

bırak şimdi bu yalan ****leri köfte sende biliyorsun üniversitedeki o kayıp paranın sdü ve yönetimi ile alakası olmadığını ama işte pislik değilmisiniz hepiniz maliye bakanlığının elemanı onlar sdü nün değil.

orhan

10 Aralık 2014 Çarşamba 14:26

bu tür soruşturmaların değişmeyen hazin sonudur.en ayak altındaki memur kodese gönderilir. tepedekiler zevki sefası devamı sağlanır. yahu o kodese giden acaba o paradan bir bardak su parası bile alma cüreti olsaydı elli defa işinden kovulurdu millleti keriz yerine komayın lütfen

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR