27 Nisan 2024 Cumartesi

KAYIP OLARAK ARANIYORDU İNTİHAR EDEREK YAŞAMIN SON VERDİ

KAYIP OLARAK ARANIYORDU İNTİHAR EDEREK YAŞAMIN SON VERDİ

Isparta

Isparta’nın Eğirdir İlçesi Pazarköy’de yaşayan 27 yaşındaki Hasan Karaduman kayıp olarak aranıyordu. İntihar ederek yaşamına son verdiği ortaya çıktı.

Olay bugün akşam saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Bir süredir Hasan Karaduman'dan haber alamayan yakınları kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma tarafından her yerde aranan marangoz ustası Hasan Karaduman'ın köyde intihar ettiği ortaya çıktı. Karaduman'ın cansız bedenini bulanlar jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipleri Karaduman'ın öldüğünü belirledi. Cenazesi otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırılırken, jandarma olay ile ilgili soruşturma başlattı.

İŞTE OLAY YERİNDEN FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hüseyin

12 Mart 2019 Salı 14:55

benim teyze olum adam gibi adamdı çokkkk üzüldüm çok iyi biriydi kocaa yürekli abimmmmm mekanınnn cennnet olsunnnnn

Kurtuluş

14 Aralık 2018 Cuma 15:06

Ey Sayın Yetkili'ler Hiç mi? Sorumluluğunuz Yok mu? Hiç mi? Duyarlılığınız Yok mu? Hani? Diçlenin Kenarın'da Kurt Kuzuyu Yede Ömer'den Sorum'luyudu ya? Hani? O Ömer Bisiz Diyordunuz'ya? Niçin Sorumlu Değilsiniz? Hani? KUR'AN İle Büyüdük Diyordunuz? Ne Den KUR'AN'a Uymuyorsumuz? Dışar'dan Gele Sıcak Parayı Beton Demir Pilestik'ye Yatırdınız? Çalışanı? Üreteni? Batırdınız? Ülke Kaynaklerını? Mutlu Azınlık Ratçılara Zavurdunuz? Bu Ülkede İnsan'ları Canından Besdir'diniz.

Yaşamak

14 Aralık 2018 Cuma 12:18

Her Gün Birer Birer Ocak'lara Ataş düşüyor, Hiç Kimse'nin Umrunda da Deyi! Ne Oluyor Yahu? Bu Gidiş Nereye Yahu? Yer Yüzünde Hiç mi? Sami mi? Müslüman ve İnsan Kalmadı mı? ALLAH Aşkına. ALLAH Rızası İçin Bir Şeyler Yapılsın. Herkezi Kendi Derdi'yi'le Baş başa Koymsyın. Bir İnsan'ı Öldürmek Bütün İnsanları Öldürmek Gibidir. Bir İnsan'nı Kurtarmak Bütün İnsan'ları Kurtarmak Gibidir. İnsan'ların Yaşaya bilmesi İçin Bir Şeyler Yapın Aryok Fütfen.

FEAT

14 Aralık 2018 Cuma 10:34

DEĞMEZDİ BE USTA... ISPARTADA İNTİHARLAR ÇOK ARTTI AİLE SOSYAL BAKANLIĞI ISPARTA İL MÜDÜRLÜĞÜNÜN BU OLAYLARA EL ATMASI SEMİNER VE DOĞRUDAN İLETİŞİME GEÇİP ÖNLEME ÇALIŞMASI YAPMASI LAZIM

İstanbuldan biri

14 Aralık 2018 Cuma 04:26

Keşke eskiden olduğu gibi sadece yazar kasa fırlatmakla yetinseydiler. Yazık oluyor gençlere, bunun vebali çok büyük. Artık vicdana gelsin birileri. Allah affetsin rahmetiyle esirgesin.

Ceysın

14 Aralık 2018 Cuma 03:38

İnsanı rahat bıraksalar, asla böyle şeylere kalkışmaz, çevresindekilere ve ona yaşatılanlara bağlı herşey, insan intihar etmez intihara sürüklenilir

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR