19 Nisan 2024 Cuma

KAYIP OLARAK ARANIYORDU, AFAD EKİPLERİ BULDU

KAYIP OLARAK ARANIYORDU, AFAD EKİPLERİ BULDU

Isparta

ISPARTA'nın Aksu İlçesinde kaybolan astım hastası Mustafa Doğan, dağlık alanda AFAD ekipleri tarafından bulundu. Hastaneye kaldırılarak Doğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Aksu ilçesinde yaşayan astım hastası Mustafa Doğan, 22 Ocak tarihinde kayboldu. Yakınları jandarma ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye AFAD ekipleri de gönderildi. Dağlık alanda bir süre arama çalışmalarının ardından Mustafa Doğan, bir kulübede yalnız başına bulundu. Ekipler tarafından kurtarılan Doğan, 112 Acil Servis ekiplerine teslim edilerek hastaneye sevk edildi. Tedavi altına alınan Doğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞIN BİRİ

25 Ocak 2020 Cumartesi 00:54

aksulu kardeşim AKUTU bitirip AFADI yarattılarya ondan biraz reklam olsun diye zannedersem

Anamaslı

24 Ocak 2020 Cuma 23:00

Afad fasa fiso ilce halkindan sukru erol isimli vatandas bulup once ailesine haber verip daha sonra jandarma ve polise heber vermistir lütfen yalan haber yapip vatandaslarimizi kandirmiyalim

Aksulu

24 Ocak 2020 Cuma 16:29

Arkadaş ne afadı Afad en son geldi halk olarak biz ve polisler gece 4 e kadar aradık bulamadık sabah saat 9 gibi bulduk polisi aradık polis ambulansı alıp belli mesafeye geldi afad ekibi de onların peşindeydi. biz battaniyeye sararak indirdik Ambulansa kadar. Haberleri yanlış ve yanlı yapmayalım.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR