19 Nisan 2024 Cuma

KAYIP OLARAK ARANAN NURTEN AVAR ÖLÜ BULUNDU

KAYIP OLARAK ARANAN NURTEN AVAR ÖLÜ BULUNDU

Isparta

ISPARTA'da geçen Cumartesi gecesi biri Gökçay mesirelik alanı, diğeri ise atış poligonu mevkiinde olmak üzere bulunan 2 kadın cesetten kimliği belirlenen Nurten Avar'ın yakınları tarafından bir süre önce kayıp ihbarında bulunulduğu ortaya çıktı.

Isparta’da Halıkent Mahallesi’nde yaşayan Nurten Avar, geçen hafta kent merkezindeki çocuğunun evine ziyarete gitti. Daha sonra kendi yaşadığı eve gitmek için durakta halk otobüsü beklerken yanına bir araç yaklaştı. Bir süre araçtaki sürücüyle konuşan Avar, daha sonra araca bindi. Avar’dan bir süre haber alınamayınca eşi ve çocukları emniyete kayıp ihbarında bulundu. Polis her yerde Nurten Avar’ı ararken, Cumartesi gecesi Gökçay Mesirelik alanında kadın cesedi bulundu. Olay yerine ulaşan polis ekiplerinin gerekli incelemelerin yapmasının ardından ceset hastane morguna kaldırdı. Burada kimliği tespit edilen Nurten Avar’ın yakınlarına acı haber verildi. Hastaneye gelen yakınları ise sinir krizleri geçirdi.

Nurten Avar’ın otopsisinin yapılmasının ardından dün yaşadığı mahallede bulunan Akyol mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Olay ile ilgili polisin yaptığı araştırmalar sonucunda şüpheli cinayette kullandığı suç aletleriyle birlikte gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüpheli ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Nurten Avar’ın ilk belirlemelere göre boğularak yaşamını yitirdiği tespit edilirken, ortadan kaybolduğu gün kolunda ziynet eşyası olduğu ve yakınlarının ise bu nedenden dolayı kaçırılıp öldürülmüş olabileceği öne sürüldü.

DİĞER KADININ KİMLİĞİ TESPİT EDİLEMEDİ

Öte yandan aynı gece atış poligonunda cesedi bulunan bir kadının ise otopsisinin devam ettiği ve kimlik tespit çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

FATİH ERMUM

26 Eylül 2018 Çarşamba 14:15

ALLAH GANİ GANİ RAHMET ETSİN ISPARTAMIZIN BAŞI SAĞOLSUN .GERİDE KALANLARA ALLAH SABIR VERSİN.

Lost

26 Eylül 2018 Çarşamba 00:04

Bomba 32 sizde şu beğenme rakamlarını degiştirseniz iyi olacak. Oraya beğenme el işareti veya beğenmeme aşağı doğru el işaretleri yapsanız fena olmaz. Sayfanızı bir düzenleyin bence derim. Facebook taki gibi işaretler mesala

Napcan

25 Eylül 2018 Salı 20:50

Vatandaş nick'li 25 Eylül tarihli 12.21 saatinde yorum yapan serseri..Ne alakası var, gösterişle? Saçma salak konuşmayın

b..m

25 Eylül 2018 Salı 17:03

kadın bilezik yüzünden öldürülmemiş ki elindeki çanatasında kredi kartı varmış ondanda para cekmiş

Vatandaş

25 Eylül 2018 Salı 15:57

Maddi sıkıntılar, yoksulluk ve işsizlik arttıkça Allah korusun böle olaylar artabilir

Gurbetçi

25 Eylül 2018 Salı 13:26

Çok üzücü Isparta gibi güvenli bir şehirde artık bu tür sorunlar da baş göstermeye başlamış. Allah yakınlarına sabır versin

İdam

25 Eylül 2018 Salı 13:16

Bırakın af çıkarmayı bu tip insanları idam edin birde bunları beslemeyin

Vatandaş

25 Eylül 2018 Salı 12:52

Ne hallere geldik Allah saklasın,Alllah rahmet eylesin umarım yeterince işkence görür içerde pislik ****

Vatandaş

25 Eylül 2018 Salı 12:21

Millet gösteriş meraklısı olmayıversin.

...

25 Eylül 2018 Salı 12:04

Bir bilezik, bir kolye için çocuk kaçırıyorlar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR