29 Mart 2024 Cuma

Kayıp olarak aranan Alişan Soylu ölü bulundu

Kayıp olarak aranan Alişan Soylu ölü bulundu

Isparta

ISPARTA'nın Aksu ilçesinde, 4 gün önce gezmek için evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Alişan Soylu (17) dağlık alanda ölü olarak bulundu.

Aksu'da ailesiyle oturan Alişan Soylu, perşembe günü öğle saatlerinde evden çıkarken, gezmeye gittiğini söyledi. Alişan'dan bir daha haber alamayan ve çevrede aramalarına rağmen bulamayan ailesi, kayıp ihbarı yaptı. Bunun üzerine jandarma ekiplerince Alişan için arama çalışması başlatıldı. Geçen yıl Eğirdir Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi'nden mezun olduğu öğrenilen Alişan Soylu'nun bulunması için ekipler seferber oldu. Jandarma ve AFAD ekiplerinin katılımıyla arama çalışmaları bugün de sürdürüldü. Öğle saatlerinde Zindan Mağarası bölgesinde arama tarama yapan AFAD ekipleri, yerde hareketsiz yatan bir erkek olduğunu fark etti. Hemen bölgeye giden ekipler yaptıkları incelemede yerde yatanın, genç bir erkeğe ait cansız beden olduğunu belirledi.

Diğer ekipler de hemen bölgeye çağrıldı. Yapılan incelemede cansız bedenin kayıp Alişan Soylu'ya ait olduğu tespit edildi. Savcının incelemesinin ardından Alişan Soylu'nun cansız bedeni otopsi için morga konuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Erdem Ergül

27 Eylül 2021 Pazartesi 08:45

Mekanın cennet olsun aslanım..

Müslüman

26 Eylül 2021 Pazar 22:19

Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın.. yoruma gerek yok.

Şanışer

26 Eylül 2021 Pazar 21:40

Mekanı cennet olsun o kadar basit yani failleri ölümüne sebep olan kim varsa en ağır şekilde cezalandırılması lazım gencecik beden yazık..

Rumuz

26 Eylül 2021 Pazar 16:33

Niye ölmüş bilen var mı? Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

suleyman bucak

26 Eylül 2021 Pazar 16:21

Allah rahmet eylesin

mehmet soylu

26 Eylül 2021 Pazar 16:19

Mekanı cennet olsun

ali demirekin

26 Eylül 2021 Pazar 16:06

Allah rahmet eylesin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR