24 Nisan 2024 Çarşamba

KAYINBİRADERİNE YARDIM İÇİN GİDEN GARDİYAN, TOPRAK ALTINDA CAN VERDİ

Isparta'da dün SDÜ Batı Yerleşkesi'ndeki merkezi derslikler menfez çalışması sırasında, dozerin açtığı çukurda çalışırken toprak kayması sonucu göçük altında kalarak hayatını kaybeden gardiyan, bugün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Gardiyan Özgür Kaya'nın boş zamanlarında işçi olduğu öğrenilen kayınbiraderine yardım etmek amacıyla bu tür çalışmalara gittiği öğrenildi.

Isparta

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Batı Yerleşkesi'ndeki merkezi derslikler alt yapı çalışması sırasında açılan çukurda göçük altında kalarak hayatını kaybeden 47 yaşındaki Özgür Kaya'nın İnfaz Koruma Memuru olduğu ortaya çıktı. Boş zamanlarında işçi olduğu öğrenilen kayınbiraderine yardım etmek amacıyla bu tür çalışmalara gittiği belirtilen Özgür Kaya için bugün Zafer Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Aziziye Camii'nde düzenlenen törene Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Aksu Belediye Başkanı Ali Kaya, Savcılar, İnfaz Koruma Memurları, Kaya'nın yakın dost ve akrabaları ile mesai arkadaşları katıldı.

Oğlunun gözyaşları yürekleri dağladı

Evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtilen Kaya'nın öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazında ortaokula giden en küçük çocuğunun gözyaşları yürekleri dağladı. Kaya, kılınan cenaze namazı sonrasında Isparta Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

İnfaz koruma memuru olan Kaya'nın, daha önce bir süre uzman çavuş olarak görev yaptığı, görev süresini tamamladıktan sonra istifa ettiği ve bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra yaklaşık 6 yıldan bu yana Isparta E Tipi Ceza İnfaz Kurumunda görev yaptığı öğrenildi.

SDÜ kampüsünde yaşanan olayda ihmal bulunup bulunmadığı tahkikat sonucu netlik kazanacak.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet dikbaş

03 Ocak 2018 Çarşamba 23:02

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Ahmet dikbaş

03 Ocak 2018 Çarşamba 22:53

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Hakkı

03 Ocak 2018 Çarşamba 18:43

Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun inşallah

erhan

02 Ocak 2018 Salı 21:30

Fakir ölse şaşan olmaz evi yansa koşan olmaz adaletini ..........im bu dünyanın

hüseyin

02 Ocak 2018 Salı 20:49

Allah rahmet etsin inşaallah mekanı cennet olsun teyzeoğlum

UK

02 Ocak 2018 Salı 19:43

Mekanın cennet olsun kalbi güzel kardeşim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR