19 Nisan 2024 Cuma

KAYINBİRADER CİNAYETİNİN PERDE ARKASI

ISPARTA'DA 32 yaşındaki F. U, tartıştığı kayınbiraderi 24 yaşındaki İ. U'yu tek kırma av tüfeği ile sırtına bir el ateş ederek öldürdü.

Isparta

Olay dün Sülübey Mahallesi 3475 sokakta meydana geldi.  Kütahya'da yaşayan F. U, Isparta'da yaşayan kayınbiraderi İ. U'nun evine geldi. İddiaya göre, İ. U. abisinin eşi olan F. U.'ya "birlikte yaşayalım" teklifinde bulundu. Daha sonra ise aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine F. U,çantasında getirdiği tek kırma av tüfeği ile İ. U'ya bir el sırtından ateş etti.

Olayın ardından evin yakınlarında bir çöp konteynırına tüfeğini atan F. U, "Kayın biraderimi vurdum" diyerek polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri ise F. U'yu gözaltına aldı. 112 Acil Servis Ambulans ekipleri ise olay yerinde yaptığı incelemede İ. U'nun öldüğünü belirledi. İ.U'nun cenazesi otopsi için Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

F. U. gözaltına alınırken, olayda kullanılan tüfeğin bulunması için çöp konteynırlarında ve çöp kamyonlarında da arama çalışması başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre ise Kütahya'da yaşayan F. U'nun olaydan önce sürekli Isparta'ya gelerek, kayın biraderi ile görüştüğü ve gönül ilişkileri olduğu ve tekrar da Kütahya'ya döndüğü iddia edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ölüm haktır

09 Aralık 2015 Çarşamba 10:48

Şeriat gelmesi lazım Şeriatın kestiği parmak acımaz...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR