27 Nisan 2024 Cumartesi

Kaybolan Genç Ölü Bulundu

Yalvaç'ta dünden beri haber alınamayan genç ölü olarak bulundu.

Isparta

ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde dün sabah kaybolan 15yaşındaki Ferdi Eğrikılınç'ın cesedi, 24 saat sonra ilçeye 5 kilometreuzaklıktaki sulama göletinde bulundu.

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde perşembe sabahı evinden çıkanve bir daha kendisinden haber alınamayan Ferdi Eğrikılınç'ın ailesinin ihbarıüzerinde polis ve jandarma ekipleri arama çalışması başlattı. İlçe merkezinden5 kilometre uzaktaki Hisarardı Sulama Göleti yakınlarında Fenerbahçe forması,eşofman ve ayakkabı bulunduğu ihbarı üzerine polis ve jandarma ekipleri,aramaları bu bölgede yoğunlaştırdı.

CESEDİ GÖLETTEN ÇIKARILDI

Kayıp gencin boğulmuş olma ihtimali üzerine komşu ilçeBeyşehir Belediyesi'nden su altı ekibi istendi. Bugün sabah saatlerinde ilçeyegelen su altı ekibi, dalış kıyafetleri ile gölette arama yaptı. Ekipler kısasüre sonra 2 metre derinlikte Ferdi Eğrikılınç'ın cansız bedenine ulaştı. Sualtı ekibi tarafından göletten çıkarılan Eğrikılınç'ın vücudunda herhangi birize rastlanmadı.

BAŞSAVCI DA OLAY YERİNE GELDİ

Olayı haber alan Yalvaç Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Mangaolay yerine gelerek, görevlilerden bilgi aldı. Yapılan ön incelemenin ardındanceset, otopsi yapılmak üzere ambulansla Yalvaç Devlet Hastanesi morgunagötürüldü.

BABASI TEŞHİS ETTİ

24 saattir oğlundan iyi haber bekleyen terzi 55 yaşındakiHidayet Eğrikılınç, acı haberi güvenlik güçlerinden aldı. Baba Eğrikılınç,teşhis için güvenlik güçleri tarafından evinden alınarak Yalvaç DevletHastanesi morguna getirildi. Oğlunun cesediyle karşılaşan Hidayet Eğrikılınç,sinir krizi geçirdi.

Ölümü ilçede büyük üzüntü yaratan Ferdi Eğrikılınç, MehmetAkif Ersoy Ortaokulu'ndan mezun olmuş ve bu yıl lise eğitimine başlayacaktı.

 

Nurettin Arkan / Yalvaç Çınaraltı 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR