26 Nisan 2024 Cuma

KAYAK OTELLERİYLE İLGİLİ 81 İLE GENELGE

KAYAK OTELLERİYLE İLGİLİ 81 İLE GENELGE

Isparta

İçişleri Bakanlığı, 81 İl valiliğine kayak otelleri/tesisleri ile ilgili genelge gönderdi. Buna göre; yiyecek-içecek servisi başta olmak üzere konaklama tesisinin herhangi bir yerinde ya da belirli zaman aralıklarında müşterilerin topluca bir araya gelmelerini engelleyecek her türlü tedbir alınacak. Bu doğrultuda parti, eğlence vb. etkinliklerin düzenlenmesine kesinlikle müsaade edilmeyecek.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

zerkanbey

28 Ocak 2021 Perşembe 23:07

Arkadaşlar düne kadar kâr yoktu. Fakat dünkü yağan yağmur Davraza kar şeklinde düştü ve sezon açıldı. Telefrik çalışıyor. İkinci yeni Telefriğin montajı hâlen bitmiş değil. Dediğim gibi 1. Telefrik çalışır durumdadır. Hafta sonu için yetkili yerlerden bilgi ve izin alıp konaklama yapılabilirnir. Saygılar iyi eğlenceler...☃️

Mehmet

27 Ocak 2021 Çarşamba 20:47

Davrazda kar yok, teleferikler bakımda çalışmıyor kayak yapanda yok :D KAR olsa yaparlardı ama

Namik Sertol

27 Ocak 2021 Çarşamba 13:14

Simdi gidin bakin topluca kayak devam ediyor..ben asi bekliyorum,GODOT'u bekler gibi.zaten evden cikmamda yasak.saglikli gunler.

Nihat YENI

27 Ocak 2021 Çarşamba 08:41

Her tedbir o kadar tezatki. Sokaga cikma yasak,turistlere serbest, yolda yurumek yasak,topluca kayak yapmak serbest,asi olmakserbest ve gerekli ama yeterli asi yok...Corona corona olali boyle zulum gormedi..

Ömer sivrikaya

26 Ocak 2021 Salı 21:03

Amk biz keriziz bu gün aslında bütün esnaf dükkanını açmalıydı tepki için. Yazıklar olsun senin gibi devletciliğe

İklim değişti

26 Ocak 2021 Salı 19:16

Davrazda kar falan yok onlarda sinek avlıyorlar.

Spartan

26 Ocak 2021 Salı 16:55

tesisin içinde deil. dağın başına varil koyar içine odunu yakar varil partisi diye yine parti yapar bu zihniyet. ne halt yiyorlarsa yesinler de işyerleri açılsın kısıtlamalar kaldırılsın önlemleri neyse alınarak bu yasaklara son verilsin artık millet kan ağlıyor. tuzu kuru olana yok zaten pandemi.

DAZLAK

26 Ocak 2021 Salı 16:01

Burjuvaların yüzünden Esnafımızın işyerikapalı.. Burjuvalar Egolarını tatmin etsindiye vapur sefalarına partilere müsadeedilmemelidir..esnafımız biterse halkımızbiter halk biterse vatan biter...onun içinHalk içeride Burjuva dışarıda olmamalıdırLutfen Herkese Eşit Muamele......

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR