29 Mart 2024 Cuma

KAVURUCU SICAKLAR GELİYOR

KAVURUCU SICAKLAR GELİYOR

Isparta

Haziran aynın son günlerinde Isparta’ya kavurucu sıcaklar hakim olacak. Şehir merkezi yanacak, sıcaklık 37 dereceye kadar yükselecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan hava tahminlerine göre, Isparta geneli bu haftayı aşırı sıcak havanın etkisinde geçirecek. Kent merkezinde bu hafta termometreler 37 dereceye kadar çıkacak.

UZMANLARDAN UYARI; ÖĞLE SAATLERİNDE ŞIRAI ÇIKMAYIN!

Uzmanlar, özellikle güneşin en etkili olduğu öğle saatlerinde dikkatli olunmasını tavsiye ediyor. Termometreler yeni hafta için en düşük 19, en yüksek 37 dereceyi gösterecek.

 İşte meteorolojinin ISPARTA için 5 günlük hava tahmini:

29 HAZİRAN PAZARTESİ:

Pazartesi günü de sıcak hava yerini koruyacak. Sıcaklığının 17/33 derece aralığında olması bekleniyor.

30 HAZİRAN SALI:

Salı günü de hava sıcak halini koruyacak. Hava sıcaklığının ise 18/34 derece aralığında olması bekleniyor.

1 TEMMUZ ÇARŞAMBA:

Temmuz ayının ilk gününde kentte sıcak hava hakim olacak. Beklenen en düşük ve en yüksek hava sıcaklığı 17/34 derece arasında olacak.

2 TEMMUZ PERŞEMBE:

Perşembe günü de hava sıcaklığını koruyacak. Sıcaklıklar ise 20/35 derece arasında değişecek.

3 TEMMUZ CUMA:

Cuma günü havanın sıcak geçmesi bekleniyor. Sıcaklığının 21/37 derece aralığında olması bekleniyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Aslan Parçası

30 Haziran 2020 Salı 11:00

INSANLIK evrim geçiriyor.Hiç bir şey eskisi gibi değilNerde o samimi ortamlar artık Eskiler neydi şimdiler ne oldu.En iyisi vur kadehin dibine delikanlı gibi efkarlan dur.Sonrada kopuk sürüsünün Çakalların menfaatçı sürüsün iki yüzlülerin paranın esiri olanların arasına dal adam olmayan adamlar adam görsünler belki adamlığını kendisinin kim oldugunu hatırlarlar.Hatırlamazsada bir gün gelir hatırlatırlar.Heran Herşey için geç olmadan.......senin kalbini ciğerini beynini okurum asla anlamazsın.

GÖZ AÇIP KAPAYINCAYA KADAR KISA HAYAT

30 Haziran 2020 Salı 03:20

BİR HABER GELSE 1 HAFTA İÇİNDE DÜNYA YOK OLACAK DENSE KİM NE YAPARDI.1 HAFTA İÇİNDE ÇOK ZENGIN OLUP MALININ KIRKDA BİRİNİ VERMEYEN HER ZAMAN DAHA ZENGİN OLMAK İSTEYEN ÇEVRESINDEKILERE HAVA ATAN PARANIN GUCUYLE KENDISINI BISEY SANAN GARIBANI YETIMI UNUTAN BU DÜNYANIN SANA NE FAYDASI OLACAK BU DÜNYADA YAPACAGIN IYILIKLER SENIN RABBIMIZIN RIZANI KAZANIP CENNETE GIRMEK VARKEN ELINDEKI IMKANLA NE SEVAP KAZANMAK IÇIN YARDIM ETMEK ISTEYEN INSANLAR VAR BU DUNYADA NE KADARLIK MIİSAFİRİZ BI SOR YILLAR NA

REKLAMCILAR

30 Haziran 2020 Salı 03:11

ELİNİ ATDIGIN HER YERDE PARANIN HIRSINA KAPILANLAR BI HABER IZLEYECEGIM INTERNETDEN BIRŞEY BAKACAGIM IKIDE BI REKLAM ÇIKIYOR.İZLEMEK ZORUNDAMIYIM REKLAMINIZI BIRDE REKLAM VERMISLER REKLAM IZLEMEK ISTEMIYORSANIZ AYLIK ŞU PARAYA REKLAMSIZ DIYE ASLINDA VAKDIM OLSA DAVA AÇIP BU REKLAM İŞİNİ MAHKEMEDE NETLESDIRIP EMSAL KARAR ÇIKARTIRDIM.HER BIRIMIZ BIREY KARŞISINDA UĞTAŞMAK ISTEMEDIKÇE İNSANLARI DAHA FAZLA SÖMÜRMEK İÇİN MEYDANI BOŞ SANIP HER OYUNU REKLAMI YAPIYORLARZENGIN OLUP HIRS YAPANLARA ACIYORU

VATANDAŞIN BİRİ

29 Haziran 2020 Pazartesi 23:38

maykıl kabedeki sıcaktan haberin varmı senin yahu sana ne milletin bikinisinden tatilinden saçı görünmeyen bacılara bak esra erolda kacayı bırakıp sevgiliye kaçan kacana hergün DNA raporu çocuk kimden bumu yani ne kadar saçmasınız siz be trist gelsin o iyi demi onlarda bikinili ama dolarları şahane takma kirpikli haşemalıları görmemişsin sen kabede müslümanlık vardıda o adam viagra içip niye öldü ayy ugraşemecem sizle yaz yaz bitecek gibi degil bu arada gıprak damadın yata attıgı özge ulusoy

Corç Maykıl

29 Haziran 2020 Pazartesi 14:06

BU KADAR AHLAKSIZLIK BU KADAR DİNSİZLİK VARKEN AZ BİLE BU SICAKLAR ALLAHIM SEN BİZİ ZEBANİLERİN AZABINDAN KORU. YOLUMUZ BODRUMDA BİKİNİLİ GEZİLEN SAHİLLER DEĞİL MEKKE'DEKİ KABE-İ ŞERİF OLSUN İNŞ MÜMİN KARDEŞLERİM.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR