26 Nisan 2024 Cuma

KAVŞAKTA ÇARPIŞTILAR

KAVŞAKTA ÇARPIŞTILAR

Isparta

Isparta Sav Kasabası kavşağında 2 otomobil çarpıştı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı. 

Kaza bugün 11.50 sıralarında meydana geldi. Işıklı kavşakta 2 otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobillerden biri refüje çıktı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar oluştu. Araçlar çekici yardımıyla olay yerinden götürülürken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Aynı kavşakta daha öncede bir çok kaza meydana gelmişti. Işıklı kavşakta ölümlü ve yaralamalı kazalarda sürekli meydana geliyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar ise yeni tedbirlerin alınmasını istiyor.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

K.demir

18 Şubat 2019 Pazartesi 12:50

Her köşe başına kasis yapılsınYetmezse bazı yolları hepten trafiğe kapatılsınO da yetmezse herkes araba sahibi olmasın. O da yetmezse eee yapacak bi şey yok dikkatli olun, bakın keyfinize

Rüzgar Kaptan

18 Şubat 2019 Pazartesi 01:36

NASIL BAŞARIYONUZ MİLYARLIK ARAÇLARI PERT ETMEYİ??

ali başkan

18 Şubat 2019 Pazartesi 00:16

yeni tedbir ne olacak çok merak ediyorum. polis memurları gelen her araın elinden tutup karşıdan karşıyamı geçirecek. normal ısparta lıyı tebrik ediyorum yeşille kırmızı arasındaki farkı anlatmaya çalışmıl :))

SERTTURK

17 Şubat 2019 Pazar 23:58

Ben Isparta ya geleli 5 6 ay oldu trafikte saygi diye birşey yok oncelikle sehir hastanesi in orada bulunan demir yolunun gectigi kavsakta kavsaga giren arac onceliklidir beklersin kavsaktaki Adam doner gider sonra sen devam edersin Ben yol veriyorum sagimdaki arac durmuyor kendimdne suphe ediyorum acaba Ben mi yanlış biliyorum

Mehmet Bey

17 Şubat 2019 Pazar 20:20

Bazı vatandaşlarımız "üç-beş" kuruşa araba alınca bütün yollar, kavşaklar, köprüler, tüneller benimdir diyerek trafik kurallarını göz ardı ediyor, insan hayatını hiçe sayıyor. Lütfen kurallara uyalım, uymayanları uyaralım. Trafikte hep birlikteyiz.

Vatandaş

17 Şubat 2019 Pazar 16:50

Şans eseri yerine Allah korumuş demek daha doğru olur.

Antispartan

17 Şubat 2019 Pazar 14:50

Tedbir her parası olana ehliyet vermemek araç vermemekle olur. Eğitimle saygıyla olur. Biz kavşağa suç buluyoruz ama o aracı süreni yetiştirene egitene ehliyet verene araç kullanmasına onay verene suç bulmadığımız sürece bu tip saçma kazalar maalesef olmaya devam edecek sorun şu ki aslında buda bir doğal seçilim olmakla birlikte seçilmemesi gerekenleri de etkileyen bir durum olduğundan üzücü.

Normal ISPARTALI

17 Şubat 2019 Pazar 14:49

Yetkililer ne önlemi alacak? Kavşakta ışık var. Gerizekalılar hala yeşil le kırmızı ayırt edemiyorsa söyleyecek birşey yok.

gripin

17 Şubat 2019 Pazar 13:48

Sav kavşağında ışık var. Işık ihlali olmasa kaza da olmazdı kavşağın suçu yok...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR