25 Nisan 2024 Perşembe

KAVŞAKTA ÇARPIŞTILAR

Bu sabah saat 08.30 sularında Işıkkent Mahallesi Mahrukatçılar Sitesi üzerindeki kavşakta kaza meydana geldi.

Isparta

Işıkkent mahallesi Mahrukatçılar Sitesi Üzrinde 15 AS 505 plakalı Binbirevler istikametinden gelen araçla,07 ASC 72 plakalı aracın çarpışması sonucu oluşan kazada ölü ve yaralı bulunmuyor.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sari mustafa

26 Nisan 2015 Pazar 13:05

Ole sıgır falan ayip insan kendi istiyerek kaza yapmaz ayiptir bole seyler sizinde basiniza gelebilir biraz dikkatli yazalim yorumlari kzayi yapani tanimiyorum ama biraz insanlara saygi

Vatandaş

25 Nisan 2015 Cumartesi 22:51

Bu yolda hız sınır 40km ama dikkatsiz şöförler bir kez olsun tabelaya bakmıyor. Bir de utanmadan bazı vatandaşlar tabelaya bakmayıp kasis istiyor. Bu ne cahilliktir. Sen kurallara uymayacaksın, bir de üstüne yola kasis isteyeceksin. Bu kafadakilere kasis yetmez, dağ diksen boşa..

Orhan Kara

26 Nisan 2015 Pazar 19:59

Sen bak tabelana o kavşaktan 40 km hızla giden kim var uçuyor herkes sende o uçanlardansın herhalde sende iyi bi utanmadan sallıyon kaza olmasın diye uğraşana karşı çıkan traji komik seni cahil seni

Nagehan Turan

25 Nisan 2015 Cumartesi 20:52

Bu kavşakta merko tarafından süratle geliyor araçlar ve kavşağa kontrolsüz çıkıyorlar.Ne uyarı levhası var ne de kasis.çok tehlikeli bir kavşak.Üstelik okula bağlanıyor.Hem üstten İMKB tarafından gelen hem de Merko tarafından gelen araçlar yol müsaitliğinden kaptırıp geliyor.Kavşağa geldiğinde de duracağını son dakika anlayabiliyor çoğunda da kaza oluyor.Belediyenin üvey evladı olan bu mahalle için lütfen yardım edin sayin Valim.İş ekmek değil kavşağa girmeden kasis istyoz kasis.Muhtar gör bunu.

o

25 Nisan 2015 Cumartesi 15:27

bu muhitte de bu kadar siddetli kaza yapabilme yetenegi olan dikkatsiz sıgırları tebrik etmek gerekir

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR