17 Nisan 2024 Çarşamba

Kask Hayatını Kurtardı

Kask Hayatını Kurtardı

Isparta

Otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü önce motor kaputuna ardından ön cama çarparak yaralandı. Aracın ön camı paramparça olurken başında kask bulunan sürücü ve arkasında bulunan kızı kazayı ucuz atlattı

 

Motosiklet kazalarında en fazla ölüm olayı kasksız sürücülerde meydana geliyor. Kask takan sürücülerin çoğunun bu kazalardan yaralı olarak kurtulduğu da bir gerçek. Bunun son örneği Yalvaç’ta meydana gelen kazada görüldü.

 

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde meydana gelen kazada motosikletticari taksi ile çarpıştı. Saat 12.30 sıralarında Görgü Cami Mahallesi Namazgah Caddesi İlim Yayma Cemiyeti önünde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

 

Bekir Deveci (72) yönetimindeki 32 YR 676 plakalı motosiklet Bahar Sokak istikametinden caddeye kontrolsüz bir şekilde çıkınca Jandarma Komutanlığı istikametinden gelen Şaban Yağcı yönetimindeki 32 YC 198 plakalı ticari taksi ile çarpıştı.

 

Sürücünün frene basmasına rağmen otomobilin önünden kaçamayan motosiklet sürücüsü çarpmanın etkisi ile önce aracın motor kaputuna ardından da ön cama fırlayarak yere düştü. Motosikletin arkasında yolcu olarak bulunan sürücünün kızı olduğu belirlenen 20 yaşındaki Zübeyde Karıncalı kazada yaralandı.

 

Kaza yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar Yalvaç Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Taksi sürücüsü Şaban Yağcı, motosikletin aniden ara sokaktan önlerine fırladığını durmaya bile fırsat bulamadığını belirtirken takside müşteri olarak bulunan bir kadın da kendisini doğruladı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR