20 Nisan 2024 Cumartesi

KARLA MÜCADELEDE SOLÜSYONA AĞIRLIK VERİLDİ

KARLA MÜCADELEDE SOLÜSYONA AĞIRLIK VERİLDİ

Isparta

Isparta Belediyesi bugün saat 02.00’da başlayan kar yağışıyla birlikte karla mücadele çalışmalarına devam ediyor. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şu an itibariyle şehirde herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığını ve başta ana arterler olmak üzere tüm yolların trafiğe açık olduğunu söyledi.

Isparta Belediyesi kar yağışı ile birlikte daha önceden hazırladığı Acil Eylem Planı çerçevesinde karla mücadele çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Belediyeye ait iş makineleri ve personelle birlikte karla mücadelede etkin çalışmalar gerçekleştirilirken, Başkan Günaydın yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın,gece saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte özellikle caddelerde solüsyon çalışması yapıldığını kaydetti. Çalışmaların devam ettiğini ve ana yolların hiçbirisinde her hangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını ve trafiğe açık tutulduğunu belirten Başkan Günaydın, ana yolların ardından ikinci büyük yollarında açık tutulduğunu aktardı. Isparta’da 3.kez yoğun bir kar yağışının bulunduğunu dile getiren Günaydın, “Yollarımızda tuzlamadan ziyade daha çok solüsyon kullandık. Don olayına karşılıkta hazırlıklıyız. Kullandığımız solüsyon 48 saate kadar etkili. Gece 02.00’den bu yana belediyemizin tüm iş makineleri ve personeliyle çalışıldı ve çalışmalar devam ediyor. Yaya ekiplerimizde başta şehir merkezindeki kaldırımlarımız olmak üzere yaya yollarında çalışmalarını sürdürüyor. Kaldırımlarımız da da tuzlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Bugün Pazar günü olması dolayısıyla trafiğin yoğun olmaması işlerimizi hızlandırdı. Pazartesi günü güzel bir günle karı geride bırakmış olacağız” dedi.














YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Belediye geçer not almaz

09 Ocak 2017 Pazartesi 10:29

Günaydın başkanınız mimar Sinan Cd.sine çayboyuna özkanlara heykeller dikip gereksiz masraflar da bulunup hizmet yaptık diye milleti kandıracağına alt geçitler tramvay ve otogar projeleri üretsin.. icraat görelim icraat.. belediye hükümetin olmadığı halde Akdeniz e en büyük sağlık kampüsü Şehir hastahanesi dikildi çok kısa sürede siz halen karla baş edemeyen belediyeden bahsediyorsunuz.. yaptığı yıkılan yıkılmasa sökülen trajikomik bir belediyeden..yazık Ispartama. heryer gelişir o yerinde sayar

İşe yaramaz belediye

09 Ocak 2017 Pazartesi 10:24

Yaw bırakın, anayollar açık dediğiniz buz pateni gibi, siz bi de ara sokaklara bakın arabalar gitmiyor her taraf kapalı, halıkent, ayazmana mahallesine bir bakın.. ki her yer de öyle.. Isparta 10 sene geride kalıyor bu belediye yüzünden siz halen övme peşindesiniz

sengetli,

09 Ocak 2017 Pazartesi 09:05

iyi ana arterler açıkda.ara yollar mahalle araları nolcak.

Kar yağdı

08 Ocak 2017 Pazar 23:10

Burnu dağlarda olmayan adam.Kuyruksuz kurt çok güzelde yazmış.Sen niye afillenip de Günaydın bşk nın yaptığı kar opetasyonunu ..zaten yapması gereken işler vs.diye önemsizleştirmeye çalıştın ki..Sağ olun Günaydın bşk nım ve çalışan kar ekibi.

vatandas

08 Ocak 2017 Pazar 22:53

AVRUPA ÜLKELERINDE HER BINA; EV DÜKKAN FARKETMEZ BINA HUDUDUNDA BULUNAN KALDIRIMLARIN TEMIZLIGINDEN O BINADA IKAME EDENLER SORUMLUDUR! VE HALK BINASININ ÖNÜNDEKI KALDIRIMLARI TEMIZLER VE TUZLAR!

Burnu kaf dağında olmayan adam

08 Ocak 2017 Pazar 20:44

Yaklaşık bir saat once yazdığım yorum neden yayınlanmadı acaba ?

Burnu kaf dağında olmayan adam

08 Ocak 2017 Pazar 19:41

Kuruksuzkurt kardeşim. Abartmasan keşke diyorum. Gören de bir süper kahramandan bahsediyorsun sanacak. Evet guzel is çıkardı gerçekten bu sefer başkan. Helal olsun. Ama şunu da unutmayalım ki bu bir LÜTUF BAĞIŞ ARMAĞAN falan değil. Yani zaten yapması gereken ve sorumluluğu olan bir vazifeyi gerçekleştirdi belediye. Ve bunu da ****et iyi yapti sonuçta. Durum bundan ibaret.

Kuyruksuzkurt

08 Ocak 2017 Pazar 19:19

Ziya adamdır adammmmmmm.... her dönem aday ol her dönem kazanır syn bşk

mehmet can

08 Ocak 2017 Pazar 19:18

adini karlara yazdim valim yarin okullar tatil olsun

Furkan

08 Ocak 2017 Pazar 17:55

Furkan rumuzlu kardeşim....yollar tamam da yazıp...kaldırımlar ne olacakyazmışsın.Acaba sen evinin işyerinin önünü temizledin mi .Laf dedinizmi çok..Tşk ler sayın Günaydın bşk nım ve dışarda çalışan tüm görevliler sağ olun...

furkan

08 Ocak 2017 Pazar 21:01

çarşıdaki kaldırımlarıdamı temizleyeyim.çoluk çocuk var insanlar düşüyor.

Burnu kaf dağında olmayan adam

08 Ocak 2017 Pazar 17:20

Evet gerçekten de Akkent Toki Mahallesinde ilk defa böylesi bir çalışma sergilendi. Burada ve diğer sosyal platformlarda gerçekleştirilen haklı elestirilerimizi dikkate aldı sanırım Sayın Başkan. Mhp'li olmasam da takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum Ziya Bey'in şahsına.

Anonim

08 Ocak 2017 Pazar 17:04

Zaten okula yaya olarak gidiyoruz kaldırımlar full kar

Akkentli

08 Ocak 2017 Pazar 16:29

Akkent mah de bu kar yağışında yollara kısa süre içerisinde müdahele edildi teşekkürler Başkan

Furkan

08 Ocak 2017 Pazar 16:10

Kaldırdımlar da temizlenmesi gerek insanlar yürüyemiyor sadece araclara yol açmakla bitmez bu iş.

Furkan

08 Ocak 2017 Pazar 16:10

Kaldırdımlar da temizlenmesi gerek insanlar yürüyemiyor sadece araclara yol açmakla bitmez bu iş.

Burnu kaf dağında olmayan adam.

08 Ocak 2017 Pazar 15:51

İlk defa bu kadar azimli çalıştığını gördüm belediyenin. Yapılan reklama değecek ölçüde bir is çıkarmışsınız ortaya. Belediye çalışanlarını da bomba32 ekibini de tebrik etmek gerekir şu durumda, ve ediyoruz da.

TAKİPCİ

08 Ocak 2017 Pazar 15:26

zamanında gereksiz yorum yazanlar buyrun yoolar acıldı simdide teşekür etsenize...

AOY

08 Ocak 2017 Pazar 14:51

Ya bırakın.. bizimle beraber uyudular.. bizle beraber kalktılar.. geçiniz efenim.

Barış

08 Ocak 2017 Pazar 14:49

Ara yolları ve okul yolları açık değilde sürüne sürüne gidicez okula.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR