20 Nisan 2024 Cumartesi

KARA HAVACILIK OKULU 2018 YILINDA ISPARTA'DA

KARA HAVACILIK OKULU 2018 YILINDA ISPARTA'DA

Isparta

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta’da inşaatı süren Kara Havacılık Okulu ile ilgili açıklamada bulundu. Gazetecilerle İl Özel İdaresi’nde sahurda bir araya gelen Bilgiç, “15 Temmuz’daki hain saldırıdan sonra Milli Savunma Bakanlığı ve Genel Kurmay’da Kara Havacılık Okulu’na ilişkin bir strateji değişikliği oldu. Daha önce Isparta’ya taşınması düşünülmeyen bir takım başka üniteler de bünyeye dahil edildi. Bu kadar gecikmesi de müteahhittin sıkıntıya düşmesiydi.

O müteahhitle karşılıklı olarak süreci hızlandırmak için karşılıklı sözleşmenin tasfiyesi gerçekleştirildi. Projeler yeni şekle göre büyütülüyor. Eylül ayında yeni bir ihale ile tamamı çok daha büyük şekilde ihale edilecek ve 2018 yılında da bütünüyle devreye alınmış olacak. Bu süreç içerisinde de hızlı şekilde taşınma arzuları var. Ama neticede Milli Savunma Bakanlığı nasıl planlar bilmiyorum ama bir kısmına taşınmayı başlatmış olacaklar. Isparta’nın hem sosyal hem de iktisadi yaşamına ciddi manada katkı sağlayacak bir proje” diye konuştu.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Muhuttin BAŞ

13 Haziran 2017 Salı 13:56

Ey Ispartalı: Çalışmayı sevmezsin, kafanı çalıştırmayı da pek sevmezsin, sonuç olarak sanayi yok, Üretim yok, Ticaret yok, Turizm yok. Anca oturduğun yerden konut alıp elini ovuşturarak gariban öğrenci beklersin. Yazıklar olsun sana (Yukarıda yazılanlar ıspartanın geneli içinidir, az bi kısmı hariç)

ispartalı

13 Haziran 2017 Salı 15:03

rantı(faiz-kira)seversin

ıspartalı

13 Haziran 2017 Salı 09:11

İşte bu çok güzeeellll buradan ıspartalı hemşehrilerime sesleniyorum bu günden tezi yok ev kiralarına ve apart kiralarına 300 tl cik zam yapıverin ayrıca ne o ev fiyatları 377.000 tl 388.000 tl millet bozuk para mı arayıp duracak 500.000 tl yapıverin gitsin gari

haver

13 Haziran 2017 Salı 00:43

maşallah getire geti,re bi turlı bişey getiremdnizyok virlik gelçek yok tu**** gelecek yok okulun hepside geleçek malesef gelen bişey yokinşallah ıspartamız için hayırlısı olurda getirirsiniz

vadandaş

12 Haziran 2017 Pazartesi 17:52

İTKM ne olacak.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR