19 Mart 2024 Salı

KARA HAVACILIK OKULU'NDA SON NOKTAYA GELİNDİ

KARA HAVACILIK OKULU'NDA SON NOKTAYA GELİNDİ

Isparta

Kara Havacılık Okulu'yla birlikte Isparta'da konuşlandırılmasına karar verilen 1.Kara Havacılık Alay Komutanlığı için gerekli 25 iskan tesisinin proje ihalesi yapılmıştı. AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, okulun ve alayın tamamen Isparta'ya geliş tarihini açıkladı.

SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 7 Ağustos tarihinde Kara Havacılık Alay Komutanlığı inşaatının yapım ihalesi yapıldı. 31 Ağustos tarihinde ise yer teslimi yapılarak inşaata başlanılacak.

KARA HAVACILIK OKULU ISPARTA'YA NASIL GELECEK?

BİRİNCİ AŞAMA!

Bilgiç, şuan hali hazırda bulunan 55 mevcut tesisin tüm eksiklikleri tamamlanarak 120 gün içinde okul komutanlığı Isparta'ya taşınacak.

İKİNCİ AŞAMA!

170 gün içinde okulun tamamı gelmiş olacak.

ÜÇÜNCÜ AŞAMA!

Alay Komutanlığı için 33 yeni bina yapılacak. Yeni bina ile birlikte spor tesisleri, parkurlar bitirilerek 2019 sonuna kadar tamamıyla Ankara'da bağları kalmayacak şekilde Isparta'da faaliyete geçecek. Bilgiç şimdiden bu yatırım Isparta'mıza hayırlı vesile getirmesini temenni ediyorum dedi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kırmanlar

10 Ağustos 2017 Perşembe 21:18

Isparta isparta olali boyle yatirimlar gormemistir helal olsun vekile

Yetiş kırman

10 Ağustos 2017 Perşembe 21:17

Isparta isparta olali boyle yatirimlar gormemistir helal olsun vekile

muzaffer

10 Ağustos 2017 Perşembe 17:10

vekilin hizmetlerine birşey demiyorum fakat gereksiz yapılarda mevcut gölcük projesi nedir niye rant kapısı yapıyorsunuz bakım yapacak bir firmaya kiralayıp işler yapılabilir.. tabakhane kokusunu görmezden gelmesi cok büyük hata!!!

vatandaş

10 Ağustos 2017 Perşembe 02:02

Süreyya bey ısparta için büyük kazanç seversiniz sevmezsiniz ama Vekilliğin hakkını veriyor

ıspartalı

09 Ağustos 2017 Çarşamba 22:21

Bu adama laf söyleyenin ta ag adam 2 senede uçurdu ıspartayı ama nönkörler unutur bunları adamın dibisin son 20 yılın en çok ıspartaya hizmet aktaran vekili ıspartam yücelsin varol bilgiç

VATANDAŞ RIZA

09 Ağustos 2017 Çarşamba 22:18

BU MÜJDE DEĞİL ISPARTAYA ÇOK BÜYÜK EKONOMİK KATKI EMEĞİ GEÇEN BAŞTA BİLGİÇ VE SÜRECİN BURAYA GELMESİNİ SAĞLAYAN GEÇMİŞ VEKİLLER ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN

akekmek

09 Ağustos 2017 Çarşamba 22:15

Sayın vekilim yurtdışında yaşayan bir ıspartalı olarak bomba 32 den takip ediyorum allah emeklerinizi boşa çıkarmasın bir ıspartalı olarak minnettarım uzakta olsamda memleketimde güzel işler oluyor teşekkür ederim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR