19 Mart 2024 Salı

KAR TEMİZLERKEN ÇATIDAN DÜŞTÜ

KAR TEMİZLERKEN ÇATIDAN DÜŞTÜ

Isparta

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde kapalı pazar yerinin çatısında temizlik çalışması yapan 40 yaşındaki Adil Keçeli, 7 metreden düşerek yaralandı.

Yalvaç Belediyesi'nde görevli 10 işçi, kapalı pazar yerinin çatısındaki karları temizlemek için dün çalışmaya başladı. 7 metrelik çatıya çıkan işçiler kar birikintilerini koydukları çuvallarla aşağı atarken,işçilerden Adil Keçeli çatıdaki sacın çökmesi sonucu elindeki kar dolu çuvalla aşağı düştü. Beton zemine çakılan Keçeli'nin düştüğünü gören diğer işçiler sağlık ekiplerinden yardım istedi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesini yaptığı Keçeli'yi ambulansla Yalvaç Devlet Hastanesi'ne götürdü. Çene, kol ve bacağında kırıklar tespit edilen işçi Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

efeali

15 Ocak 2017 Pazar 18:11

"ÇATINDAN DÜŞTÜ" ne demek anlayamadık..Açıklar mısınız? Bizim bilmediğimiz Türkçe kelimeler mi var?Yazdığınızı bir geri dönüp okusanız ..

Ali kaya

15 Ocak 2017 Pazar 16:16

Geçmiş olsun. Allah şifa versin. En azından hizmet ediyor çalışıyormuş. Aksu Belediye Başkanı Ali Kaya gibi yatmıyor. Aloooooo kime diyorum Ali kaya istifa ne demek biliyor musun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR