24 Nisan 2024 Çarşamba

KAR BAŞLAMASIYLA BİRLİKTE HAREKETE GEÇTİLER

KAR BAŞLAMASIYLA BİRLİKTE HAREKETE GEÇTİLER

Isparta

ISPARTA BELEDİYESİNDEN KARLA ETKİN MÜCADELE

Isparta Belediyesi pazar günü sabah saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte daha önceden hazırladığı Karla Mücadele Acil Eylem Planı çerçevesinde karla mücadele çalışmasını başarıyla gerçekleştirdi. Gece saatleriyle başlayan ve gün boyu devam eden karla mücadele çalışmalarına onlarca iş makinesi ve yüzlerce personel katıldı.

Isparta Belediyesi, ilimizde yaşanan kar yağışıyla birlikte geçen yıllarda uygulamaya koyduğu Acil Eylem Planı çerçevesinde harekete geçti. Pazar günü saat 03.00 sularında yoğunlaşan kar yağışıyla birlikte Isparta Belediyesi bünyesinde oluşturulan Acil Eylem Planı çerçevesindeki onlarca iş makinesi ve personel ile karla mücadele çalışması başlatıldı. Gün boyu da devam eden çalışmalarla şehirde herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadı.

Isparta Belediyesi, daha önceden şehrin belli kilit noktalarında hazır beklettiği iş makinesi ve personel ile birlikte ana yollarda kar kürüme çalışmalarına başladı. Kar yağışı ile birlikte öncelikle hastane ile ana arterler, halk otobüsü güzergahları ile birlikte tüm yollarda çalışma gerçekleştiren belediye ekipleri gün boyunca da kaldırımlarda çalışmalarını devam ettirdi. Yine okul bölgelerinde de büyük bir karla mücadele çalışması gerçekleştirildi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, kar yağışıyla birlikte yapılan çalışmalar hakkında anlık bilgi aldı. Şehirde yapılan karla mücadele ile ilgili bilgiler veren Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk, 44 mahallede karla mücadele çalışmalarının etkin bir şekilde gerçekleştirildiğini belirtti. Başkan Yardımcısı Şanlıtürk, çalışmaların Acil Eylem Planı çerçevesinde planlı bir şekilde sürdürüldüğünü tüm ana arterlerin açık tutulduğunu, kaldırımlarda biriken karların temizliklerinin de gün boyu devam ettiğini belirtirken, şehirde olumsuz bir durumun yaşanmadığını dile getirdi.

Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk, “Çalışmalara ilk etapta kar kürüme, tuzlama, solüsyon araçları ile birlikte JCB, greyder, botcat, yükleyici ve kamyon olmak üzere onlarca iş makinesi ve yüzlerce personelimiz katıldı. Öncelikli olarak hastane, halk otobüsü geçiş güzergahları, ana arterler ve okul yollarımız açık tutuldu. Hiçbir yolumuz kapalı değil. Dere, Işıkkent gibi yüksek mahallelerimizde de her hangi bir sorun yok. Bu da belediye olarak daha önceden herhangi bir kar yağışına karşı hangi araç ve personelin nerede çalışacağının belli olmasından ve hazırlanmış olan Acil Eylem Planından kaynaklanmaktadır. Kar yağışıyla birlikte gerekli müdahale anında yapılmıştır. Böylelikle halkımız herhangi bir engelle karşılaşmamıştır. Karla mücadele çalışmalarımız 24 saat aralıksız devam etmektedir” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalıgenç

07 Ocak 2019 Pazartesi 09:47

o fakirleşen millet nikli dangalak sen neyin kafasını yaşıyorsun haplanıyonuz alkolleniyonuz piyasaya çıkıyouz gece cluplerinden geri gelmiyonuz burda edebiyat yapıyonuz yemez len bu millet senin alkol kokon agzından çıkan çirkef sözcükleri.

Vatandaş

06 Ocak 2019 Pazar 23:34

Bu soğukta bizlere Pazar tatilini bile feda edip halkın rahatlığı ve güveni için emek veren arkadaşlarımıza ve tüm yönetim me teşekkür ederiz

Ispartali

06 Ocak 2019 Pazar 21:36

Afamalr gece gündüz demedi valla helal olsun allah kolaylik versin.

Adı yok

06 Ocak 2019 Pazar 19:22

Uğraşmayın yarını kar tatili yapın bir kerecik ..kar tatili istiyoruzz

Fakirleşen millet

06 Ocak 2019 Pazar 18:25

Devletin milletin her şeyini satıp, yandaş firmalarda hizme satın alarak veya kiralık hizmet alarak yandaş sermayeyi zenginleştirirken; hem devletimizi , hem milletimizi işçimizi çalışanımızı özel sermayeye peşkeş çeken sömürtdüren sermaye kalkındırıcılarına artık oy yok!

Mehmet

06 Ocak 2019 Pazar 18:18

Tebrikler bu sefer çok iyi organize olmuşsunuz zaten karın yağdığını kürüne araçları geçınce sesden farkediyoruz. Rabbim gece çalışan emek veren başkanımızdan en alttaki işçımize kadar hepsine güç kuvvet versin. Bu personele gece sıcak çorba ikramı oluyormu merak ettim saygılar.

12.sınıf

06 Ocak 2019 Pazar 15:50

Bi bırakında bir günlük tatilimiz olsun. Ankara valisi vasip şahin'i ısparta'ya istiyoruz. tatil istiyoruz tatil...

vatandaş

06 Ocak 2019 Pazar 15:50

seçimden dolayı değil bu çalışmalar. rutin karla mücadele çalışmalarından dolayı belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Isparta unutmaz!

06 Ocak 2019 Pazar 15:48

Belediye bütün bu hizmetleri , belediyemizin öz kaynakları, öz işçisi, öz araç gereçleri ile veriyor! Ak parti yan yandaş eş dost ve akrabalarına fâhiş fiyatlarla ihale ederek vermiyor bu hizmeti! İşte bu yeter Yusuf Ziya Günaydın'a oy vermek için! Not: Belediyede hiç bir yakınım çalışmıyor, ama o işçiler bizim milletimiz! Taşeron altında ezilmesine karşıyız artık! Yan yanaş semrilmedimi, ve kamunun sırtından sermayeler ülkeyi milleti sömürüp fakirleştiren değilmi?

Pasa

06 Ocak 2019 Pazar 15:48

Teşekkür ederiz...Allah kolaylık versin

Öğrenci

06 Ocak 2019 Pazar 15:45

Yarın kar ta tili yapın bu kadar uğraşmayın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR