26 Nisan 2024 Cuma

Kar Altında Bikini Defilesi

Antalyalı mankenler, Isparta Davraz Kayak Merkezi'nde kar altında mayo ve bikini defilesi düzenledi.

Isparta

Antalyalı mankenler, Isparta Davraz Kayak Merkezi'nde karaltında mayo ve bikini defilesi düzenledi.

 

MANKENLER ZOR ANLAR YAŞADI

 

EMY Organizasyon, Argento Mayo ve Sirene Davras Otelişbirliğiyle düzenlenen kar defilesinde Bengi Aktürk, Ayşe Andiç, MargaritaMedvedeva, Natali Virlan, Buse Koca, Arma Skennderoviç görev aldı. Eksi 10derecede gerçekleşen mayo ve bikini defilesinde, mankenler zor durumda kaldı.

 

BORNOZLU ÖNLEM

 

Defile sırasında yağan kar ise görsel şölen oluşturdu.Rengarenk bikinileri, melek kanatları, tavşan kulağı, maske gibi aksesuarlarlasüsleyen Emy Organizasyon sahibi Eda Meltem Yılmaz, soğuk nedeniyle zorlananmankenlerini sıcak tutmak için bornozlu önlem aldı.

 

Kayak merkezinde defile süresince yağan kar, podyuma ayrıbir hava kattı. Mankenler soğuktan dolayı çok zorlandıklarını fakat bir o kadarda eğlendiklerini söyledi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

SİDRE

19 Şubat 2015 Perşembe 16:07

Ağlasunda güzellik yarışması yaptınız merkez üssü Ağlasun olan depreme sebeb oldunuz. Hala akıllanmadılar devam ediyorlar. ceremesini ıspartalılar çekecek. Öyle bir musibetten kaçınınızki geldiği vakit sadece suçluları değil masumlarıda yakar.Isparta da bir grub ahlaksızlığı yaymaya çalışıyor.Ancak ISPARTA buna müsaade etmez İNŞAALLAH

666

27 Şubat 2015 Cuma 13:26

KAFAN GÜZELMİŞ KARDEŞ.

vay be

19 Şubat 2015 Perşembe 13:48

biz donumuzla üşüyoz hasta olcez millete bak beeee

sevgiünakll

19 Şubat 2015 Perşembe 12:09

çok gzll

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR