20 Nisan 2024 Cumartesi

Kaptı Ama Kaçamadı!

Isparta Polisi Suçlulara Göz Açtırmıyor!

Isparta

Isparta polisi, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak,kentte suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip,yakalamak için 7/24 esasına göre titiz bir çalışma yürütüyor.

 

bir kapkaç şüphelisi ve evden hırsızlık yaptığı tespit edilen başka bir şüpheli, polisin titiz çalışmaları sonucu yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Her iki sanıkta tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Konuyla ilgili emniyetten yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

 

KAPKAÇ ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI

İlimiz Kurtuluş mahallesinde, el çantası ile yürüyen müştekinin arkasından gelen şüpheli T.E isimli şahıs, müştekinin çantasını çekerek almak istemiş, müştekinin direnmesi üzerine çantanın kulp kısmının kopması sonucu çantayı alarak kaçmaya çalışmış ancak yakalanmıştır. Müştekinin çantasında bulunan paranın eksik olduğunu belirterek şikâyetçi olması üzerine gerekli adli işlemler yapılarak, şüpheli T.E sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

 

EVDEN HIRSIZLIK ŞAHIS SUÇÜSTÜ YAKALANDI

13.10.2015 Günü, İlimiz Hisar mahallesinde meydana gelen Evden Hırsızlık Olayının şüphelisi A.Ç isimli şahıs, çalmış olduğu 1000tl değerindeki Bakır pirinç el tutacağı ve kapağı olan şamdan diye tabir edilen bakır malzemelerle birlikte suçüstü yakalanmış ve sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR