20 Nisan 2024 Cumartesi

KANUN NEYİ GEREKTİRİYORSA ONU YAPIYORUZ

KANUN NEYİ GEREKTİRİYORSA ONU YAPIYORUZ

Isparta

Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda görev yapmak üzeremüdür atamaları için oluşturulan 2 komisyon, mülakatları sürdürüyor. Yapılanmülakatları eleştiren sendikalara cevap gecikmedi. Milli Eğitim Müdürü İlyasCan, “Kanun çıktı, itiraz edilmedi, madem itirazları vardı bunu zamanında dilegetireceklerdi, şimdi yapılan kanuna uygundur” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

GÜLKENTLİ

23 Ekim 2014 Perşembe 11:33

Sayın müdür yapılan iş kanuni diyor. Ve doğruyu söylüyor. Peki ahla ki mi. Ben çok iyi biliyorum ki. ANASOL iktidarı döneminde ilçe milli eğitim müdrürü ile rakı sofrasından kalkmayan bir kişi, şimdi vekalet ettiği müdür masasının 2 çekmecesinde seccade, takke ve tespih bulunduruyor. Acaba o seccade hiç açılmış mı. Yazık çok yazık. Devir böyle insanların devri oldu. Ben gerçek dava adamlarına üzülüyorum. Onlan ise dışlanmış.

32

23 Ekim 2014 Perşembe 09:49

Sayın müdürüm iyi bir adam. Bu atamalar yapılırken inisiyatifi başkaları kullandı. Müdür bey de itiraz edemedi. Sayın müdüre bıraksalar en iyisini yapacağını biliyoruz. Haftaya sonuçlar açıklanacak. Görün kepazeliği. Başvuran eğitimbirsenlilerin tamamına yakını atanacak. Vicdan, hak, hukuk, adalet, haram, helal hak getire.

ADEM

23 Ekim 2014 Perşembe 09:49

Maalesef Bakan, Müsteşar, İl Müdürleri vb gibi yöneticilere bakınca eğitimde gelinen noktayı anlamak için filozof olmaya gerek yok. Müdür aynı futbol antrenörleri gibi, onlarda hep yeniliyorlar çıkıp TV'de çok iyi oynadık diyorlar. Buda aynı, Isparta'da çıkın bir sorun hiç bu gün eğitimde gelinen noktadan memnun olan var mı? Okullar açılalı 1 ayı geçti hala düzen kurulmadı, okulların durumu içler acısı, eğitim paralı ve taşımalı sisteme dönmüş, atamalar şaibeler içinde.......

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR