23 Nisan 2024 Salı

KAN DONDURAN CİNAYET KIZ ARKADAŞINI FECİ ŞEKİLDE ÖLDÜRDÜ

KAN DONDURAN CİNAYET KIZ ARKADAŞINI FECİ ŞEKİLDE ÖLDÜRDÜ

Isparta

Ağlasun’da meydana gelen cinayet olayı herkesin kanını dondurdu. İddialara göre İl dışından erkek arkadaşının yanına gelen talihsiz kız, feci şekilde öldürüldüğü öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre Ağlasun MYO’da okuyan erkek arkadaşının yanına ziyarete gelen  kız ile erkek  arkadaşı F.K. arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışmada erkek arkadaşı tarafından darp edilen kız, sonrasında aldığı bıçak darbeleri ile hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay sonrası intihara kalkışan genç ise yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı. Talihsiz kız hayatını kaybederken, intihara kalkışan cinayet zanlısı gencin ise tedavi altında olduğu öğrenildi.  Konu ile ilgili geniş bir tahlikat başlatıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

100 cinayet başlığı

24 Kasım 2019 Pazar 19:31

millet karısına çoluk çocuğuna bile seslenemezken "erkek arkadaş"lar zıvanadan çıkabiliyor.medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar!

Bes kurus etmezin kuzeni

02 Ocak 2018 Salı 01:12

Yazilan yazilmis daha soze gerek yok bence. Selamlar kuzen hakli hakkini konusur haksizlarda oradan buradan h.a.v yapar .

İlce halkinin huzuru kaciyormus cok uzulduk

02 Ocak 2018 Salı 01:10

İlce halkinin huzuru kaciyormus peh peh . Zamaninda halkin ogrenciye yaptiklari ? Hadi cevaplayin diger kisilere tesekkur ederim . Ates olmayan yerden duman tutmez .

Yazik yahu

02 Ocak 2018 Salı 01:08

Hersene turkiyenin onde gelen gazetelerine manset oluyorlar ayakta alkisliyorum

Orada okumamis varsaydim

02 Ocak 2018 Salı 01:07

5.4.2016 3 yasindaki cocuk. Ya bi ogrenciye degil konu hakikaten kotu haberler var .

Allaha sukur biraktim

02 Ocak 2018 Salı 01:05

14.07.2016 tecavuz iddeasiyla tutuklandi . Arkadaslar bulunan basliklar rezillik .

cem öz

02 Ocak 2018 Salı 00:50

arkadaslar neresi olursa olsun benim inancım ölümü olan bir yerde elham yapmak yerine bunların nasıl önlenmesi gerektigidir.eger aglasun denilen yerde bir kaç yıldır bunlar normalse yazıklar olsun bize.

Arkadas hakli googleye yazin

02 Ocak 2018 Salı 00:45

Gelicek arkadaslara nasihat ilk acilis senesinde okudum binbir pismanim . Tum herkesi suclamiyorum ama gercekten kani bitli cok. Nadir iyi insanlar var bazilari o kdr acimazsiz. Kiz olsunda nefes alsinda tipliler. Gelmeyin ya orasi asamaz kendini .

Arkadaslar hakli

02 Ocak 2018 Salı 00:42

Aglasunda okuyan arkadas tahmin ettigim kisi. Helalsin zaten sen kultur ve vicdan bakimindan on numara karakterli birisin .

Maku aglasun bes kurus etmezsin

02 Ocak 2018 Salı 00:37

Merve ve zeynep (ben bi aglasunluyum !!! ) kendit topragimdan o kadar utaniyorum ki evet gencler tercih edip geliyor. Ama soruyorum yerlinin %85 i belli yani neyi savunuyorsunuz. Bakin ben nasil kabul ediyorum degilmi sizde edin bence hadi 5 kurus etmez bizim oranin insani ( taciz, tehdit , tecavuz, cana kast ) bunlarla damgalanan bir ilceyi nin gecmisini sakliyamayiz degilmi sonucta herkes google kullaniyor. Neyin kafasi cozemedim valla

normal birey değilmiş şizofren.

01 Ocak 2018 Pazartesi 21:08

kız arkadaşını önce bıçaklayan sonra yastıkla boğarak

Merve

01 Ocak 2018 Pazartesi 14:06

Anlamadığım fakültenin kötülenmesi ! Okul hakkında yazılan yorum tamamen kişisel. 4 yıllık üniversite mezunlarıda bile işsiz ! Bana kalırsa burada yargılanması gereken üniversite değil oraya gelen öğrenciler için bi seçicilik gerekli. Huzuru kaçan ilçe halkı ama yargılanan yine ilçe.Kimseye bi çağrı yapılmıyor herkes kendi tercihini yapıp geliyor. Bence madur olan burda talihsiz Kişiler yüzünden ismi kötü anılan ilçe.Nerde olursa olsun okulla alakalı bidurum değil üzücü olan gençlerin bu durumu

Zeynep07

01 Ocak 2018 Pazartesi 13:47

Hemen herkes klavye delikanlığı yapmaya baslamis. Çok üzücü bir olay gençleri böyle görmek fakat okulu kapatmak ve o ilçeyi kötülemek hangi mantıkla. Eğer böyle bir şey mümkün olsaydı maalesef ülkede okul kalmazdı. İlçenin kendi insanı değil dışarıdan okumaya gelen öğrenciler bunu yapıyor ilçe hakkı öğrencisine sahip çıkıyor bir tepki göstermiyor ama konuşmuş olmak için konuşan çok. Biraz bilinç lütfen klavye delikanlığı yapmak bugüne kadar hiçbir olaya çözüm olmadı!

Makü ağlasun beş kuruş etmezsin

01 Ocak 2018 Pazartesi 06:38

Hani aglasun makuden bir kisi daha sorun yaparsa yada ilceden herhangi biri bir sorun yaparsa kapatilacakti ? Ben size birsey diyimmi orada okumayin zaten cikinca is bulamiycak ve bisi olamiycaksiniz aci gercek :) gidin en azindan guzel bir yerde okuyun. Biz cok pismaniz her yeni donemde gelicek kisileri engellemeye calisiyoruz . Napalim bizim 2 sene heba oldu uyari uyaridirBizim zamanimizda olen ve basina olmadik isler gelen arkadaslarimiza saygimizdandir bu davranis!!! KAPANSİN KAMPANYA YPN!

GÜLDEN KILIÇDAROĞLU

01 Ocak 2018 Pazartesi 03:49

ARTIK YETER BİR ÖĞRENCİ BİLE KADINA ŞİDDET UYGULUYOR ÖLDÜRÜYORSA HÜKÜMET ACİL BU YASAYI ÇIKARMALI ZATEN ÇOK GEÇ KALINMADIMI YAZIK DEGİLMİ O GENÇ KIZA NE OLDU ŞİMDİ ELİNE NE GEÇTİ HAYATINI BİTİRDİN SEN VE ACILAR AİLELERE KALDI ÇOK YAZIK...ACİL BU YASA ÇIKMALI YETER ARTIK BU UMURSUZLUK....

gül tekin

31 Aralık 2017 Pazar 17:00

Yazık ya insanlar ne biçim olmaya başladı qençler yaşlılar orta yaşlılar ne oldu bize ya bi insan kolay dünyaya qelmiyo ki qeliyo biri ana kuzularına kıyıyor insan canı bu kadar ucuz mu ya yazık oğlumu her sevdiğimde iyi insan ol iyi insanlarla karşılaş DİE dilinden duam eksik olmuyor korkar oldum herkesten herşeyden :-(

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR