20 Nisan 2024 Cumartesi

KAMYONETLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 4 YARALI

KAMYONETLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 4 YARALI

Isparta

Anadolu Mahallesinde meydana geldi. Kamyonet ile otomobilin çarpışmasın sonucu meydana gelen kazada biri çocuk toplam 4 kişi yaralandı. İşte kazadan kameralara yansıyan görüntüleri ekranlara getiriyoruz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ahmethakan

17 Haziran 2016 Cuma 09:33

bu kazanın olduğu yerde oturuyorum saat 17.00 civarında on dakikada 500 araba geçti ve geceleri inanılmaz hızlarla arabalar geçiyor küçük çocuğum var ve bahçeye oyun oynasın diye gönderemiyorum. halk otobüsleri bile hız yapıyor ben inanıyorum ki yetkili birinin yakını kaza sonucu ölecek çare o zaman gelecek maalesef türkiye de işler böyle oluyor

Mahalleli

16 Haziran 2016 Perşembe 11:09

Bu yol düzgün olunca herkes gaza basıp geliyor.Kaç kişiler bu yolda kaza yaptı,ölümlü kazalar oldu.Yetkililer de daha neyi bekliyor anlamış değiliz.Buraya her iki tarafta da uygun kasisler yapılabilir,ışık konulabilir,göbek yapılabilir.Lütfen gerekli önlemlerin acilen alınması gerekir.Hem can,hem milli servet mahvoluyor.

kasis yetkilileri

16 Haziran 2016 Perşembe 09:38

Hız kesiciden önce zihniyetin değişmesi lazım ki hız kesiciye ihtiyaç kalmasın ancak Isparta'da hız kesici setlerin nerelere gerekli olduğuna karar veren yetkililerin keyfi nereye isterse ****ara hız kesici set yapılıyor. Bunun birçok örneği de mevcut. Bunların yapılacağı yerler trafik yoğunluğu ve tehlikeli noktalara göre belirlenmiyor ayrıca yerleşim yerine göre ayrım yapılıyor.

Kasis

16 Haziran 2016 Perşembe 03:16

TSE ye uygun olarak kasisler yapılsa. Ah nerede vah nerede

lütfen yetkililere bildirin

15 Haziran 2016 Çarşamba 23:01

bu yolu hergun kullaniyorum... onllsrca kaza tehlikesine sahit oldum... Lütfen buraya bir göbek yapilmasi basin olarak girisimde bulunun... en azindan plastik dubalarla bile kazalar en aza indirilebilir...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR