29 Mart 2024 Cuma

KAMYONCU ESNAFI İSTEDİ GÜNAYDIN ANINDA YERİNE GETİRDİ

KAMYONCU ESNAFI İSTEDİ GÜNAYDIN ANINDA YERİNE GETİRDİ

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın kendisini ziyaret ederek kamyon garajı talebinde bulunan kamyoncu esnafının talebini anında yerine getirdi.

S.S. 17 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına seçilen İbrahim Sağ ve yönetim kurulu üyeleri beraberlerinde Gül Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Boyacı ile birlikte Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a ziyarette bulundular.

S.S. 17 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İbrahim Sağziyarette yaptığı açıklamada, kamyoncu esnafının en büyük sorununun bir kamyon garajı olduğunu söyleyerek Başkan Günaydın’dan bu konuda destek istedi. Başkan Sağ, “Biz bugüne kadar Sayın Başkanımızdan her türlü desteği aldık. Bundan sonra da alacağımıza eminim. Bizim en büyük sorunumuz bir kamyon garajımızın olmaması. Dünyanın her yerinden Karaağaç mahallesinde bulunan Gümrük Müdürlüğüne kamyonlar geliyor, bir yerimizin olmaması nedeniyle bu araçlar o mahallede park ediliyor. Bu da hem mahalle sakinlerimize rahatsızlık veriyor hem de kamyoncularımız için büyük sıkıntı oluyor” dedi.

Ziyarette bulunan Gül Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Boyacı da, sanayi sitesi içerisinde bulunan alanın revize edilmesi halinde sorunun çözüleceğini kaydetti. Boyacı, “Bugüne kadar bu sorun dile getirilmemiş. Biz şu anda arkadaşların geçici olarak kullandığı, sanayi sitemizin içerisinde bulunan alanın etrafının kapatılmasını rica ediyoruz. Kamyoncu esnafımızı biz bir büro tahsis ettik. Kamyoncularımızın desteklenmesi gerekiyor. Bu mağduriyetin giderilmesini talep ediyoruz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da talepleri dinledikten sonra, ilgili alanın kamyoncu esnafına tahsis edilmesi için talimat verdi. Başkan Günaydın yeni seçilen yönetimi de tebrik ederek, “Kamyoncu esnafımızın talebine duyarlılık gösteriyoruz. En kısa zamanda bu istekler yerine getirilecek. İnsanlar birbiriyle irtibat kurduğu zaman, ziyaretler yaptığı zaman sorunlar çözülür. Arkadaşlarımıza yeni verdiğimiz yer hayırlı olsun” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

rokiff 20

22 Temmuz 2018 Pazar 16:50

hakikaten güzel bir adım inşallah dikkate alınır gül birliğin önü gümrüğün önü mahalle araları çok kötü bi görüntü oluyo bu arada kamyoncuyla alakası olmadığı halde nakliyeci esnafına yardımlarını esirgemeyen mehmet boyacı abimizede teşekkürlerimizi sunarız allah razı olsun koop başkanımıza ve sayın belediye başkanımız yusuf ziya günaydınada teşekkür ederriz

Filozof

22 Temmuz 2018 Pazar 11:46

Sayın belediye başkanımızın her olaydaki müdahalesi olumlu olmuştur. Bu oluşumun olması gereken bir oluşum olduğunu düşünüyorum. Başkanımız bu esnafımıza önayak olup bu işi layıkıyla yapacağından kesin eminim. Cadde ve mahalle aralarından kamyon ve tırların çıkması şehrin görünümü ve düzeni için olması gereken birşey. Sayın başkan bu işi bence kısa sürede çözer. Kopp. Başkanı ibrahim beyede yeni görevinde başarılar dilerim.

Hivannn 32

22 Temmuz 2018 Pazar 10:40

Bence seçim yatırımı yapsalardı bu zamana kadar yaparlardı ıspartanın ayıbı bu

Ayazzz

22 Temmuz 2018 Pazar 10:34

İnşallah yapılır lafta kalmaz çok güzel olur bu ıspartaya geç kalınmış bi durum emeği geçen herkeze teşekkürker

Semih sağ

21 Temmuz 2018 Cumartesi 20:15

Evet bencede çok önemli bir konu kamyoncuların bir karajı olmadığı için adamlarda mecburen getirip evlerinin önüne koyuyorlar ozaman da mahalleler tır ve kamyonla doluyor bazen kamyonlardan taksi koyacak yer bile kalmıyor ss 17 nolu taşıyıcılar kooperatifine sn yusuf ziya günaydına bu önemli konuyu sunduğu için teşekkürler

NAKLİYECİ

21 Temmuz 2018 Cumartesi 15:33

KAMYONCULAR VE TIRCILAR İÇİN İKİ KOOPERATİF KOL KOLA VEREREK BELEDİYE BAŞKANINDAN TIR GARAJI SÖZÜ ALMIŞLAR. ANCAK BAZI YORUMLARDA HALA ELEŞTİRİ YAPILIYOR. TIR GARAJI YAPILMASI ACABA KİMİN ZORUNA GİDİYOR. KAMYON VE TIR GARAJI NI YAPTIRAMAYANLARMI BU ELEŞTİRİLERİ YAPIYORLAR. KAMUOYUNUN TAKTİRİNE BIRAKIYORUM.

Müzdarip

21 Temmuz 2018 Cumartesi 13:31

Kamyonculara biraz da yolda sevgi saygı nezaketli, trafik kurallarına uygun araç kullanmayı öğretsinler.

hasan toptaş

21 Temmuz 2018 Cumartesi 09:11

yenilikçi düşünceleri için koperatif başkanı ibrahim beye yardımları ve dinlediği için belediye başkanımıza teşekkürler.

Mevlüt korkmaz

20 Temmuz 2018 Cuma 21:56

10 numara olur ısparta olsun her yerde var neden olmasın İnşallah yapılır Başkanlarıma başarılar

Tezcan Ambarı

20 Temmuz 2018 Cuma 20:35

Gerçekten bir ihtiyaci dile getirmiş Başkanımız. Hayırlara vesile olur inşallah.

Mehmet tekin

20 Temmuz 2018 Cuma 20:14

İnşallah lafta kalmaz Çok güzel olur her ilde var neden ıspartada olmasınki şimdiden teşelkürler çok kötü bi görüntü oluyor ısparta için

ESNAF

20 Temmuz 2018 Cuma 20:11

tenı arkadaşa hayırlı olsun beledıye başkanına deşekkür demekkı yenılık herzaman ıyıdır beledıye başkanına desekkur

Şakir doğan

20 Temmuz 2018 Cuma 20:02

Nakliyatćı arkadaşlar için iyibir karar olmuş kamyonlar hep bir yerde olur görüntü kirliliği olmaz

Mehmet H.

20 Temmuz 2018 Cuma 19:59

Varol İbrahim başkan,sahip cık nakliyeci esnafa.

şevket avcı

20 Temmuz 2018 Cuma 19:56

81 ilin 75 tanesinde var geç bile kalındı ama yinede çabası geçen herkeze teşekkürler

ramazan şimşek

20 Temmuz 2018 Cuma 19:52

çok güzel bi girişim olur şimdiden hayırlı olsun

ramazan ata

20 Temmuz 2018 Cuma 19:50

çok güzel bir adım olur şimdiden hayırlı olsun 17 nolu koop başkanımıza ve belediye başkanımıza teşekkürler komyoncu esnsfımızı düşündükleri için

ahmet güç

20 Temmuz 2018 Cuma 19:45

inşaallah bu sorunumuzda çözülürde mahalle aralarına araç park yeri araamaktan kurtuluruz kooparatif başkanımıza ve belediye başkanımıza şimdiden teşekkürler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR