19 Nisan 2024 Cuma

KAMYON KASASINDAN DÜŞEN İŞÇİ ÖLDÜ

KAMYON KASASINDAN DÜŞEN İŞÇİ ÖLDÜ

Isparta

Nurettin ARKAN/YALVAÇ - ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nden mermer ocağında çalışan 32 yaşındaki Özcan Cura, park halindeki kamyonunüzerinden inmek isterken ayağı takılıp yere düşünce başını çarparak yaşamını yitirdi.

Yalvaç'a bağlı Tokmacık Köyü Çökez mevkiindeki mermer ocağında çalışan Özcan Cura, sabah mesai bitimi şantiyeye dönmek için hazırlık yaptığı sırada arazide hayvan otlatan ve komşusu olan çobana seslenmek için park halindeki kamyonun kasasına çıktı. Çobana seslendikten sonra kasadan inmeye çalışan Cura, dengesini kaybederek düştü. Başını zemine çarpan Cura,yerde hareketsiz kaldı. Çobanın ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Özcan Cura'nın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Savcının incelemesinin ardından Özcan Cura'nın cenazesi otopsi için Yalvaç Devlet Hastanesi'ne konuldu. Olayı duyup hastaneye gelen yakınları ve arkadaşları ölüm haberiyle gözyaşlarına boğuldu.

Kısa süre önce mermer ocağında çalışmaya başlayan Cura'nın bekar olduğu belirtildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR