26 Nisan 2024 Cuma

KAMUDA GÖREVE İADELER

Isparta’da 483 kamu personeli göreve iade edildi

Isparta

Isparta Valiliği FETÖ soruşturmaları tamamlanan ve kamuda göreve iade edilen personel sayısını açıkladı. Açıklanan rakamlara göre Isparta’da 483 kamu personeli göreve iade edildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Adalet

20 Ağustos 2018 Pazartesi 01:00

İmza rumuzlu arkadaşım suç duyurusunda bulunsan ne olacaktı sanki hani hiç mağdur yoktu nasıl beraat aldı onca insan mahkemelerce yada nasıl göreve iade edildi hangi adaletten bahsediyosun anlayamadım tekbir adalet var oda allahın adaleti. Unutma hiçkimse suçlu değildir yargı önünde cezası kesilene kadar tutukludur ceza alırsa hükümlü olur.kulaktan dolma şeylerle değilde okuyup öğrenmekle bilgi sahibi olunur saygılar.

Kamil Ayata

19 Ağustos 2018 Pazar 18:57

O liste yayınlanan sıkıntılı günlerde masum insanlar var dediğimde bu haberlerin altında devlet bos yere açığa almamıştır idam isteruk diye zıplayan arkadaşlar! İade olanların her birinden ayrı ayrı helallik almadığınız sürece işiniz zor allah yardımcınız olsun! Ne devlete, ne hala eziyet eden devlet yetkililerine ne de sizlere hakkımı helal etmiyorum.. Ama bilin ki bu hesabın hepsi ahirete kalmayacak. Bir gun bu memlekete de adalet gelecek eminim..

Imza

19 Ağustos 2018 Pazar 02:09

Adalet rumuzlu arkadaş gazetenin yaptığı suç iyidiyse o günlerde yada daha sonra gazete hakkında suç duyurusunda bulunsaydınız halen daha ismini dahi ****yorsun neden acaba tamam belki ülkede adalet geç tecelli ediyor bunun sebebide adaleti sağlayacaklar basda olmak üzere bir çok kuruma bir şekilde torpil yada hırsızlıkla sızmış olanlarda aramalısın kimse kusura bakmasın kimse ettiğinin karşılığını görmeden gidemez öbür tarafa adalet önemli ilahi adalet bu yaşanılanlar.

Adalet

18 Ağustos 2018 Cumartesi 21:49

Sayın bomba32 insanlar atılırken koca koca isimlerini yayınlıyordunuz ve o isimleri haber yapmak bir suç çünkü suçluluğu ıspatlanana kadar kimse suçlu değildir vede o isimlerini çarşaf çarşaf sergilediğiniz o insanlardan mahkemece beraat alıpta aklanan henüz işine iade olmayan birçok insan var o insanlarıda yayınlasanıza. Önemli olan güçlünün değil haklının yanında olmak...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR