26 Nisan 2024 Cuma

KALİTELİ YAŞAM SİZİ ÇAĞIRIYOR

Çünür Yeni Şehir'de 7 bin m2'lik inşaat alanında yapılacak 4 bloklu sitede tüm daireler güney cepheye bakıyor, her daire için 2 araçlık otopark yeri ayrıldı, güvenli yaşam için yangın merdiveni bulunuyor.

Isparta

                Yapı kooperatifçilik alanındaki gelişmeler yeni konsepte projelerin uygulanmasına vesile oluyor. Isparta'nın yeni toplu yaşam alanı Çünür Yeni Şehir'de birbirinden güzel, birbirinden farklı yaşam projeleri hayata geçiriliyor.Kooperatifçilik alanında yeni konspet iddiasıyla ortaya çıkan bir proje de Demir Yaşam Evleri. SS Demir Yaşam Evleri Konut Yaşam Kooperatifi tarafından uygulanacak proje kapsamında 7 bin m2'lik inşaat alanı içerisinde, 4 blokta 68 ultra lüks daire yapılacak. Her katta 2 daire olacak, bu nedenle tüm dairelerin güney cepheye bakması planlandı. 3 tarafı yol olan Demir Yaşam Evleri Sitesi'nde her daire için 2 araçlık otopark hazırlanacak. Güvenli yaşam için sığınak ve ayrıca yangın merdiveni yapılacak.

                YönetimKurulu Başkanlığı'nı Mehmet Arslan'ın yaptığı Demir Yaşam Yapı Kooperatifi'nin yönetiminde Emrah Demir ve Mehmet Bildik bulunuyor. Kooperatif Yöneticisi Emrah Demir, üyelerden herhangi bir aidat talep edilmediğini söyledi. Birinci etapta yapılacak 68 daire için üyeliklerin dolmak üzere olduğunu anlatan Demir,Türikye Finans Bankası'yla yapılan alaşma kapsamında 0.19 ile 0.66 arasında katılım payı ile konut kredisi kullandırıldığını bildirdi. İlk üyelik girişinde aidat talep edildiğini belirten Emrah Demir, "3+1 dairelerimiz için 40,4+1 dairelerimiz için 50 bin TL peşinat talep ediyoruz. İnşaatımız belli bir aşamaya geldikten sonra da Türkiye Finans Bankası'nın sunduğu avantajlı konut kredisi kullandırıyoruz. Kooperatifimize üye olanlardan aidat talebimiz olmuyor" dedi.

                1.etapta 4 blokta 68 daire inşa edeceklerini açıklayan Yönetici Emrah Demir, "7000m2 inşaat alanı içerisinede sosyal donatıya çok önem veriyoruz. Geniş bir alanbunun için ayrıldı. Dairelerimizde ısı ve ses yalıtımı olacak. Bütün dairelerimiz güney cephe. Bu nedenle her katta 2 daire inşa ediyoruz.Kooperatifimizin 3 tarafı yol. Site içerisinde her daire için 2 araçlık otoparkyeri göstereceğiz. Giriş ve çıkışlarımız son teknolojik uzaktan kumandalı kapılar ile yapılacak. Sığınak ve yangın merdiveni yapıyoruz. Daha kaliteli venitelikli yaşam alanları için bu projemizi uygulayacağız" diye konuştu.

                DemirYaşam Evleri Kooperatifi Yöneticisi Emrah Demir, 2.etapta da 28 daire inşaedeceklerini sözlerine ekledi.

                DemirYaşam Evleri'nin taahhüt işlerini İDemir A.Ş üstlendi.

 

 

Daireler

3+1= 146 m2

4+1= 164 m2

Peşinat

3+1= 40.000

4+1= 50.000

Sitenin özellikleri

-Deprem yönetmeliğine uygun statik çözüm

-Radye temel sistemi

-Güvenlikli ve modern site girişi

-Güvenlik duvarı ve yangın merdiveni, güvenlikli sığınak

-Bahçe aydınlatma sistemi

-Çocuk oyun parkı ve dinlenke alanları

-Site içi otopark alanı

-Uzaktan kumandalı site giriş kapısı

-Doğal taş bahçe duvarları

-Her dair için 2 otopark

-Her katta iki daire

-18 ayda teslim

2.etap:

Aynı site içinde 2 blok, 28 daire

Konum

SDÜ'ye 1 km.

Çünük okul 150 m.

Şehir merkezi 5 km.

Yeni Otogar 500 m.

Havalanı 24 km.

İstanbul Yolu 150 m.

İLETİŞİM

0507 123 91 65- 0545 656 40 00

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

x x

07 Aralık 2016 Çarşamba 14:46

sakın bulaşmayın. bir kere değil bin kere düşünün.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR