26 Nisan 2024 Cuma

KALİTELİ VE 1. SINIF SÖVEDEN ŞAŞMAYIN!

KALİTELİ VE 1. SINIF SÖVEDEN ŞAŞMAYIN!

Isparta

İzodost firması ile ilgili bilgiler aldığımız Gökhan Ertan'a ; Firmamız 2012 yılında ISPARTA Merkez Fatih Mah. Toptancılar Sitesi 3.Blok 4504 sokak No: 20 ‘ de imalat,satış ve uygulama faaliyetlerine başlamıştır. ISPARTA’da bu sektördeki imalat eksiğini tespit eden firmamız Doğru hizmet ve güveni esas alarak kaliteden taviz vermeden ticari ahlak çerçevesinde öncelikle ISPARTA halkına ve bölgemize kaliteli ucuza imalat yaparak hizmet etmek gayesindedir.

MODERN EKİPMAN BOL ÇEŞİT

Ürünlerimiz milimetrik tasarımlarla çizilip üretilmekte. Kaliteli ekipman ve kaliteli üretici sizleride etkileyecektir. Bu açından bizler gibi köklü, sağlam ve güvenlir firma olan İzodost’u tercih etmelisiniz. İzodost bu konuda sektörün de lider bir firmadır. Web sitemiz yada katoloğumuz üzerinden ürünlerimizi inceleyebilir ve kararınızı verebilirsiniz. İzodost’tan şaşmayın!

SÖVELERİMİZ ÇEVRE DOSTUDUR!

Kullandığımız malzemeler yanıcı olmayan, çevre dostu sövelerdir. Doğa ve çevreye hiç bir zararı yoktu.

AMACIMIZ

Yapılarınıza mimari estetiklik katarak ısı yalıtımı ile tasarruf sağlamak , Bina ömrünü ve değerini arttırarak güvenli ve kaliteli yaşam alanları yaratıp kaliteli hizmet vererek sektörde örnek bir firma olmaktır. Ürünlerimiz yüksek yoğunlukta EPS Polistren kütük ve Plakalardan CNS tezgahlardan farklı ihtiyaçlara göre istenilen şekillendirmeyi yaparak yapıları zenginleştiren detayları ön plana çıkararak Geniş bir ürün yelpazesi sunmak bununla da sınırlı kalmayıp kişisel istek ve tarzınıza göre ölçülendirme , şekillendirmeyle sınırsız alternatifler sunmaktır . Ürünlerimiz çağdaş ekonomik , esnek hafif ve kolay montaj edilmesiyle’de avantaj sağlar.

MİSYONUMUZ

2012 yılında Fatih Mahallesi, Toptancılar Sitesi, 3.Blok 4504/1 Sokak, No:16-20 Isparta/Merkez’de imalat,satış ve uygulama faaliyetlerine başlayan firmamızda, uygulama uzmanları ve cephe danışmanları ile bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda bilgi birikimimiz ile en yüksek kalitede üretim yapmaktayız. Isparta’da bu alanda faaliyet gösteren ilk öncü firma olarak özel ve seri üretimde titiz ve disiplinli örnek duruşumuz ile zamanında teslim ve kaliteli malzeme sunarak bölgemize hizmet vermekteyiz. 1000 m2’lik kapalı alanda gerçekleşen üretim ve satış hizmetlerimiz ile sadece Isparta’da değil birçok şehirde faaliyet gösteren firmamız tüm proje çalışmalarında kaliteyi ön planda tutarak, basit anlamda ürün satmak yerine her proje için mimari ve teknik destekli tam teşekküllü sistem oluşturma ve bu sistemin hem teknik hem de kalite olarak arkasında durmayı bir vazife olarak görmektedir. Yalıtım ve estetiğin birleşimi ile kaliteden ödün vermeden, özel çizimler ve teknolojik sistemlerle daha modern ve yaşanabilir çevreler yaratmanıza yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

VİZYONUMUZ

Deneyimli kadromuzla üretim faaliyetlerimizi müşteri taleplerine göre şekillendirip yeni teknolojiler kullanarak kaliteli üretim ve hizmetle taçlandırıp müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı birincil amaç olarak ele almaktayız. Firma olarak ; güçlü alt yapısı, konusunda uzman geniş kadrosu ile sektörde Isparta’yı gerek Türkiye çapında gerek yurtdışında başarıyla temsil etmektir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR