26 Nisan 2024 Cuma

KALDIRIMDA YÜRÜRKEN BAHÇEYE DÜŞEREK ÖLEN ADAMIN GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

KALDIRIMDA YÜRÜRKEN BAHÇEYE DÜŞEREK ÖLEN ADAMIN GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Isparta

Isparta'da Ahmet Eryılmaz'ın, bir evin bahçesinde ölü bulunmasıyla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Ahmet Eryılmaz'ın ayakta durmakta ve yürümekte güçlük çektiği görülürken, dengesini kaybedip bahçeye düştüğü anlar görüntülere yansıdı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Asel

16 Ekim 2019 Çarşamba 19:38

Bilip bilmeden konusmayi nede cok seviyorsunuz.. bu bahsettiginiz kadin yillardir kanser hastasi bunun yaninda ileri duzey seker hastasi bugun konustugunu yarin unutuyo kullandigi ilaclardan dolayi insanlik yapilmasi gerekiyosa yapardi zaten cok iyi biridir dedigim gibi ilaclari cok agir.

Fatma y

15 Ekim 2019 Salı 22:41

Yazıklar olsun insanlığını kaybetmişsin.Kendi evladın ya da eşin olsaydı da aynı şekilde düşünür müydün acaba?Nasıl rahatlıkla söyleyebiliyorsun bunu kameraya kimse kim..

vatandas

15 Ekim 2019 Salı 20:09

Savcılığın bu kadını gözaltına alması lazim bu ne duyarsızlık.insanlik ölmüş.

Anne

15 Ekim 2019 Salı 16:53

Ömrümde böyle duyarsızlık görmedim.Zamanında bakılsaydı bir ihtimal belki kurtulurdu.Nemelazımın çok üstünde bir durum.

Duyarsızlık!

15 Ekim 2019 Salı 15:06

Yardıma ihtiyacı olan birini, görmezden gelip, nemelazım diyerek ölüme terk etmek! Hukuki açıdan bilemem ama vicdani açıdan durum nasıldır acaba?

"Aman boşver kimse kim!" Denilirmi ya!

15 Ekim 2019 Salı 14:21

İnsan gidip bir bakmazmı? Nasıl bir duyarsızlıktır bu? Nasıl bir nemelazımcılıktır bu? İnsan bir yetkiliye veya bir komşuya haber vermezmi? Ya insan demezmi benimde başıma bir şey gelse , yardıma ihtiyacım olduğu anda , yardım edebilecek tek görgü şâhidide yardım etmese hâlim ne olur demezmi? İnsan hiçmi empati yapmaz!

Vatandaş

15 Ekim 2019 Salı 14:14

Herşeyin görüntülerine ulaşıyorsunuz tecavüz olayının görüntüleri yok mu bulunamadı mı hala o şerefsiz pislik çoluk çocuğumuz okula gidip geliyo kadınlar çarşıya pazara çıkıyo yalnız başına

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR