28 Mart 2024 Perşembe

KALDIRIM İŞGALİNE TEPKİ

KALDIRIM İŞGALİNE TEPKİ

Isparta

ISPARTA Ticaret ve Kültür Merkezi'nde yine bir skandal daha!

Yapımı yılan hikayesine dönen ITKM'nin etrafında bulunan kaldırımişgal edildi. Ortopedik Engelliler Derneği ise yürüyüş alanı olan kaldırımın işgaledilmesine tepki gösterdi.

ISPARTA Ortopedik Engelliler Derneği üyeleri, ITKM hemen öntarafında bulunan kaldırımın işgal edildiğini ve bu yüzden mağdur olduklarınısöylediler. Kaldırıma yerleştirilen kulübenin bir an önce kaldırılmasınıisteyen Dernek üyeleri, "Bu nasıl bir düşüncedir. Biz engellileri düşünmedenkoskoca kulübeyi yürüyüş yerine koymuşlar. Bu kulübenin buradan kaldırılmasınıistiyoruz" diyerek tepkide bulundular.

Öte yandan ITKM'nin bahçesi ve etrafı otopark yerinedönerken, geçtiğimiz günlerde ise esnaf da tepki göstermiş ve bu durumdanrahatsız olduklarını dile getirmişti. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

nuri

23 Temmuz 2014 Çarşamba 20:52

Arkadaslar imkm deki otopark i carsidaki esnaf arkadaslar zapdetmis .ben bu yuzden alisveris icin carsiya inmiyorum

vatandaş

21 Temmuz 2014 Pazartesi 19:48

Lütfen tarafsızsanız yayınlayın hiç bi dönemde bu kadar kaldırım ve meydan ara sokak cadde işgali olduğunu hatırlayan var mı ben ratslamadım Ne bu ya yürüyemeyecek hale geldik..Herkes dükkanının önüne tezgah açmış şehir lokantası kadir lokanta yayıl babam yayıl diğerleride hemen hepsi öyle esnafı korumak göz yummaksa vay vatandaşın haline

kamil k

16 Temmuz 2014 Çarşamba 22:26

o kabin 3 senedir orada

KESİNLİKLE

14 Temmuz 2014 Pazartesi 16:19

GERÇEKTEN ÇOK DOĞRU BİR TESPİTTE BULUNMUŞSUNUZ. HASSASİYETİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

gazetecilik

14 Temmuz 2014 Pazartesi 15:46

sizden ricam madem tarafsız haber yaptığınızı iddia ediyorsunuz o zaman dereboğazı yolundaki asfalt kaplama çalışması adı altındaki rezilliğin ve felaketin de haberini yaparak sorumsuz sorumlularını da halka tanıtırmısınız?!!!

GAZETECİLİK BUDUR

14 Temmuz 2014 Pazartesi 14:45

TARKAN BEY SİZİ TEBRİK EDİYORUM DUYARLI VE HASSAS DAVRAŞINIZDAN DOLAYI HER ZAMAN DOĞRUNUN YANINDA VE TARAFSIZ HABER YAPTIĞINIZ İÇİN VE VATANDAŞIN SESİ OLDUĞUNUZ İÇİN. MÜBAREK RAMAZAN GÜNÜ ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN SESİ OLDUĞUNUZ İÇİN RABBİM SİZDEN RAZI OLSUN

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR