24 Nisan 2024 Çarşamba

KALDIRIM İŞGAL EDEN ESNAFA CEZA YAZILDI

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı'nın talimatı ile kaldırım işgali yapılan bazı esnaflara 100 TL para cezası kesildi.

Isparta

Şarkikaraağaç Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçemerkezinde bazı esnafların işgal ettiği yaya kaldırımlarını boşalttı. İlçemerkezinde yayaların kullanımında bulunan kaldırımlara eşya koyarak işgal edenesnafa yönelik tedbirler almaya devam eden Şarkikaraağaç Belediyesi ZabıtaMüdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde yaptıkları çalışmalar neticesinde kaldırımişgali yapan esnafı uyarırken, daha önce uyarıldığı halde kaldırım işgalinedevam eden bazı esnafa ise 100 TL ceza yazıldı.

Kaldırım işgali yapan esnafın yayaların haklarına tecavüzettiği gerekçesiyle kaldırım işgali yapılmaması için esnafı sürekli ikazedeceklerini belirterek, "Maalesef uyarılmalarımıza rağmen kaldırımlarınişgaline devam eden esnaflarımız bulunmaktadır. Kaldırımları yaya trafiğineaçık tutmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu konudagerekirse işgale devam eden esnaflara kapatmaya varıncaya kadar cezauygulamasına geçeceğiz. Bu sebepten ötürü değerli Şarkikaraağaç esnaflarımızdanbize bu konuda yardımcı olmalarını, yayalarımızın rahat bir şekilde hareketetmelerini, ilçemizin kirli görüntüden kurtulması için tüm esnafımızın sadecekendi dükkan önünü temiz tutmalarını istiyoruz" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mxy

03 Ağustos 2018 Cuma 08:10

Aynı uygulamanın ısparta merkezde de yapılması gerek..!

belediye işhanı

22 Mayıs 2015 Cuma 20:41

belediye işhanı etrafını yürüyerek dolaşmayı deneyin .. bakalım kaç kişi bişeylere çarpmadan kırmadan dolaşabilecek.

zekii

22 Mayıs 2015 Cuma 14:52

Esnafımız o kadar ileri gitti ki. Sadece kaldırım olsa.Adam dükkanın önüne koymuş dubayı,tabelayı.Araç parkettirmiyor.Yol da onların olmu artık.Kimseden ses yok.

esnaf

23 Mayıs 2015 Cumartesi 10:55

kardeşim sen haklısın ama ben mobilyacı esnafıyım sen de mazanın önüne koyulan dubalardan şikayetcisin eger biz dubaları koymasak vatandaş dükkanın önüne arabasını park eder günlerce gelmez ben malımı nereden yükleyecegim gelen malımı nereden dükkana sokacagım vatandaş ve esnaf biraz birbirimize saygı halden anlamak lazım

mali

22 Mayıs 2015 Cuma 14:49

Maalesef esnafda saygı yok,bir karış boş yer bulsa değerlendiriyor.Belediye Mimarsinan caddesindeki kaldırımları genişletti.Kaldırımda insandan başka herşey var.LÜTFEN BİRAZCIKKK DUYARLI OLALIM?????(sözümüz işgalcilere)

y.ziya esnaf dostu

22 Mayıs 2015 Cuma 14:09

bizim belediye reiside yolları daraltıp kaldırımları genişletir esnaf rahat rahat yaygı atsın masa atsın tavla oynasın rahat rahat sigara içsinler diye baksın da karaağaçdan örnek alsın

ısparta da rant var

22 Mayıs 2015 Cuma 14:07

belediye yetersiz , halktan korkuyor.

zekii

22 Mayıs 2015 Cuma 11:49

Ispartada neden olmuyor.kaldırımlarda adım atacak yer yok.Dükkanın yarısı içeride, yarısıda dışarıda.adama soruyorsun. Ben belediyeye işgaliye parası ödüyorum diyor.Vatandaşın yürümesi için ayrılması gereken kaldırımlar nasıl esnafın dükkanı haline getiriliyor ve belediyenin, zabıtanın sesi çıkmıyor anlamak zor.

Merkez

22 Mayıs 2015 Cuma 11:49

cadde ve sokaklarının darısı başına, adamların eşya koyduğu yetmiyor, masa sandalye koyup kaldırımda oturuyorlar, tavla oynuyorlar. Geç geçebilirsen saygısızların arasından!!!

cumhuriyet cadddsi & mimar sinan caddesi

22 Mayıs 2015 Cuma 11:34

Sayin yusuf baskanda bu caddelerde bi uygulamaya gecse vadandas cok dua eder esnafi bilemem caddeler rus bazari gibi isa beyi sarkikaraclilar adinasevindirici buluyom otagar demir kopru arasi sağli sollu genis caddelef dizayn edilse obezitenin onune gece biliriz yuruyerek gezmek hareket getirir

Musa

22 Mayıs 2015 Cuma 11:18

çok uygun bir karar, inşallah Isparta Belediyemiz de böyle bir uygulama başlatır, kaldırımlar bazı esnaflarımız tarafından işgal edilmiş durumda, hatta Isparta mızda yollarareklam panolarını koyanlar var, ilgililer uyuyor herhalde

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR