19 Mart 2024 Salı

KAHRAMAN ÖZEL HAREKATIMIZI KUTLUYORUM

KAHRAMAN ÖZEL HAREKATIMIZI KUTLUYORUM

Siyaset

TBMM İnsan Hakları Komisyonu Üyesi Ak Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, Polis Özel Harekatı ziyaret etti.

TBMM İnsan Hakları Komisyonu olarak Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğünü ziyaret eden milletvekili Yüce, Kahramanları Kutladı.  

Polis Özel Harekat kuvvetlerinin Doğu ve Güneydoğu'da PKK terör örgütüne karşı ve 15 Temmuz'da hain kalkışmaya karşı büyük kahramanlık gösterdiklerini ve hayatlarını hiçe sayarak fedakarca mücadele ettiklerini belirten AK Parti milletvekili Said Yüce şunları söyledi: "Hainlere göz açtırmayan, insan hakkı için var olan, huzurun ve güvenin teminatı; Polis özel harekatı ziyaretimizde şehitlerimizi hatırladık. Gazilerimizle bir arada olduk. Onların terörle mücadelesindeki kararlılıklarını, hayatlarını ortaya koyarak gösterdikleri fedakarlıkları unutamayız. İnsanların huzuru, vatanın bölünmez bütünlüğü için hayatlarını ortaya koyan güvenlik kuvvetlerimizin, şehitlerimizin,gazilerimizin ve ailelerinin hayatları ve yaşadıkları insan hakkı değil midir ?

Dünyanın neresinde yollarına mayın döşenen, şehirlerine hendek kazılan ya da kendi milletine kurşun sıkan asker görünümlü teröristlere;bunu yapan hainlere müsaade edilir. Bunlar Berlin'in sokaklarında, Paris'in meydanlarında ya da New York'un caddelerinde yapılsa acaba hiç müsade edilir mi? Kendi ülkelerinde asayişi ihlal eden en ufak bir harekete asla müsaade etmeyen, en ağır yaptırımları uygulayan Batı, "Türkiye'de İnsan hakları ihlalleri var" diyerek iki yüzlülüğünü ortaya koymaktadır. Terörle mücadelede sivillere zarar gelmesin diye azami hassasiyet gösteren teröristlere de fırsat vermeyen özel harekat kuvvetlerimizi tebrik ediyor ve kutluyorum."





YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR