29 Mart 2024 Cuma

Kafeler Caddesi’nde Kaldırıma Yığılıp Kaldı!

Isparta’da vatandaşlar tarafından kaldırım üzerinde hareketsiz şekilde yatan bir şahsın olduğunun bildirilmesi üzerine olay yerine giden ekipler, iletişime geçemedikleri şahıs için 112 Acil Sağlık Ekiplerini çağırdı.

Isparta

 

 

Edinilen  bilgiyegöre, olay saat 02.00 sıralarında Kutlubey Mahallesi’ndeki Kafeler Caddesi’nde yaşandı. Bir kişinin kaldırım üzerinde hareketsiz şekilde yattığını görenvatandaşlar, orta yaşlı erkek şahsın öldüğü şüphesiyle durumu hemen polisebildirdiler.

 

Olay yerine gelen emniyet güçleri, nabzını kontrol ettikleri şahsın hayatta olduğunu ancak herhangi bir rahatsızlık geçirebileceği gerekçesiyle durumu 112 Acil Servis Ekipleri’ne bildirdiler. Söz konusu bölgeye112 Acil Servis Ekipleri de sevk edilirken, sağlık ekiplerinin telkinlerinecevap vermeyen şahsın aşırı alkollü olduğu kanısına vardı. Bütün bunların yanısıra başka bir rahatsızlığı olabileceğine de ihtimal verilen şahıs, 112 ekipleri tarafından ambulansla hastaneye sevk edildi. Öte yandan, Devlet Hastanesi’ne kaldırılan şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı ve sağlık durumunun iyiolduğu da edinilen bilgiler arasında.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet

22 Ekim 2014 Çarşamba 14:12

alacaksın polis otosunun ambulansın yaktığı mazotun parasını bu adamdan. beyim içsin devlet arkasını toplasın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR