26 Nisan 2024 Cuma

KAFELER CADDESİNDE ŞOK EDEN OLAY

KAFELER CADDESİNDE ŞOK EDEN OLAY

Isparta

Isparta Kafeler Caddesi'nde bu sabaha doğru elinde benzin bidonu ile gelen 1 kişi bir işyerini yaklama çalışırken 4 işyerini daha yaktı. O anlar ise güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

Olay bugün Isparta Kafeler Caddesinde sabaha doğru meydana geldi. Motosikletle gelen 1 şüpheli elindeki benzin bidonunu bir işyerine dökmeye başladı. Daha sonra ise benzinin yere dökülmesiyle diğer işyerlerinin kapıları yanarak hasar gördü. Sabah işyerine gelen çalışanlar ise polise haber verdi. Olay yerinde inceleme yapan polis şimdi şüpheliyi arıyor.

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

deli gibi akıllıyız sanki

18 Nisan 2019 Perşembe 17:11

ıspartanın göbeğinde yaşanan olayları polis-zabıta-valilik-belediye biliyor ve kimse üstüne düşen görevi yerine getirmiyor. hap, çöp alkol, konsomatrislik herşey var. yakalamak çok basit ama nedense hiç yakalanmıyorlar.

beş

18 Nisan 2019 Perşembe 15:58

tehdit etmem NUR !

ÇARŞI32

18 Nisan 2019 Perşembe 15:26

adam yakmakla haklı millet kaldırımları işgal edip kaldırım üzerine bina yapmışlar. kafeler caddesi hep çıkma dolmuş. insanlar yürüyemez oldu. bide yetmez gibi dükkan önüne tezgah acıyorlar iki kişi yan yana gidemiyor. BU ÇIKMA İŞİNE İZİN VERENLERE YAZIKLAR OLSUN....

Ispartali

18 Nisan 2019 Perşembe 11:28

Her türlü pisliğin döndüğü kafeler caddesi keşke komple yanıp kül olsaydı da geçlerimiz yavrularımız bu kafeler bataklığından kurtulsaydı...

mehmet gembay

18 Nisan 2019 Perşembe 08:53

Defolsun gitsin milletin canına ve malına göz diken bizden değildir. Umarım bulunur da cezasını çeker

Pekela Hakyemez

17 Nisan 2019 Çarşamba 21:07

Allah bilir adamı nasıl tokarladınızda can yangınıyla ateşe vermiş

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR