18 Nisan 2024 Perşembe

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR 3 YARALI VAR

Eğirdir-Aksu yolunda iki araç kafa kafaya çarpıştı, çarpışmanın etkisi ile araçlarda bulunan toplam 3 kişi yaralandı.

Isparta

Eğirdir ve çevresinde trafik kazaları durmak bilmiyor. Bu kazalara bir yenisi daha eklendi. Eğirdir-Aksu yolunda iki araç kafa kafaya çarpıştı, çarpışmanın etkisi ile araçlarda bulunan toplam 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Eğirdir Kemik Eklem Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kemal ERBEN - EĞİRDİR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

HASAN

19 Ekim 2017 Perşembe 17:02

eğirdir jandarma kavşağı her zaman ve her an çok tehlike atlatılıyor.okul taşıtları işçi servisleri gibi 10.000 nufusu hizmet vermekte yetkililerden biran önce birşeyler yapması lazım.yıllar öncesi ısparta migros kavsağında onlarca tarım işçisi kazada hayatına kaybetmişti.anasız babasız evlatsız acılara çekmek istemiyoruz.Allah rızası için bir çözüm.

Levent

19 Ekim 2017 Perşembe 16:06

Eğirdir den Konya istikametin giden ve yolun bölündüğü ayrımında Aksu-Sütçüler ve Yenişarbademli'ye giden Eğirdir'de SANAYİ KAVŞAĞI olarak bilinen kavşağa acilenışıklandırma yapılması gerekli.Elma hasadı geldi geçiyor.Kamyonlar ve tırlar soğukhava depolarına veya köylere elma taşımacılığında karşıya geçişte yolu kapatıyor.Zor bir durum.Işıklandırma şart.

ıspartalı mustafa

19 Ekim 2017 Perşembe 13:35

sayın büyüklerimiz gidip Egirdir Yenişarbademli Egirdir Aksu egirdir Sütcüler yolunun durumu içler acısı Allah ölümlü kazalardan korusun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR