26 Nisan 2024 Cuma

KADINLARIMIZIN SİYASETTE DAHA FAZLA YER ALMASINI İSTİYORUZ

AK Parti Milletvekili Recep Özel, AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğine katıldı. AK Partili kadınlar ve mahalle temsilcilerinin katıldığı geniş katılımlı programda Milletvekili Özel sorunların dinledi.

Isparta

7 Haziran seçimlerine doğru AK Parti teşkilatı seçim çalışmalarını hızlandırdı. AK Partili Kadınlar bugün ise Milletvekili Adayı olan mevcut Milletvekili Recep Özel'i konuk etti. Çalışmalar hakkında bilgi veren AK Partili kadınlar Milletvekili Özel'e sorunlarını anlattı. Özel, kadınlarımızın siyasette daha fazla yer almasını istediklerini belirterek, AK Parti'nin iktidara gelmesinde kadınlarımız rolü büyüktür. Çünkü onlar her konuda bizlere destek ve yardımcı olmaktadırlar. 7 Haziran genel seçimlerinde de büyük bir zaferle yeni Türkiye'yi oluşturacağız. Bu yüzden siz kadınlarımıza daha çok ihtiyacımız var demektir" dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

SECMEN

06 Mayıs 2015 Çarşamba 12:32

Nasil olacak o dedigin ? Siz kimseye firsant vermiyorsunuzki!

SECMEN

05 Mayıs 2015 Salı 02:34

ZATEN YEMEKTEN BASKA BIR SEY DÜSÜNEMIYORLAR BU KESIM! EY ASKERI ÜCRETLI KENDINE GEL, EY TASERON ISCI SENI KAC KISI SÖMÜRÜYOR BUNU SOR VE SILKELEN KENDINE GEL! EY ORTA DIREK FAHIS VERGILERLE KEMIRILIYORSUN YA DEVRIK DIREKSIN YADA YAKINDA DEVRILECEKSIN! EY EMEKLI KENDINE GEL ÜC KURUS ZAM BES KURUS VERGIYE TABI TUTULARAK VERILIYOR; VE KAC YIL CALISARAK EMEKLI OLDUN! BIR DÖNEM BILE SECTIGIN VEKILE VERILEN MAASA VE KIYAK EMEKLILIGE YA EVET DIYECEKSIN SANDIKTA; YADA HAYIR DIYECEKSIN BU HAKSIZLIGA!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR