24 Nisan 2024 Çarşamba

KADINLARIMIZIN BAŞARILARI GELECEĞİMİZ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ

KADINLARIMIZIN BAŞARILARI GELECEĞİMİZ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ

Isparta

KADEM Isparta İl Temsilciliği’nin açılışına katılan Vali Şehmus Günaydın, milletimizin tarih boyunca yaşadığı her sıkıntının aşılmasında kadınlarımızın büyük kahramanlıkları olduğunu belirterek, “Yine günümüzde de kadınlarımızın, milletimizin ileri noktalara taşınmasında destekleri çok önemlidir. Kadınlarımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz” dedi.
Vali Şehmus Günaydın, Kadın ve Demokrasi Derneği(KADEM) İl Temsilciliği’nin açılış törenine katıldı. Törende konuşan Vali Günaydın, “Bizler, tarih boyunca milletimizin yaşadığı her sıkıntıda kadınlarımızın kahramanlıklarını görmüş, onların ortaya koydukları büyük başarılarla büyümüş bir nesiliz. Nede Hatunların, Şerife Bacıların, Halime Çavuşların tarihte ortaya koymuş oldukları kahramanlıklar bugün de herkesin hafızasında ve herkesin çok iyi bildiği konular. Özellikle millet olarak dara düştüğümüzde kadınlarımızın bu iradesi, bu güçlü desteği millet olarak bizlere çok önemli destek olmuştur. Yine günümüzde de kadınlarımızın, milletimizin ileri noktalara taşınmasında destekleri çok önemlidir. Bizler millet olarak önümüze çıkan güçleri aşmak, kadınlarımızın aklına, onların bilgisine ve katkısına bugün çok ihtiyacımız var. Bugün görüyoruz ki kadınlarımız birçok alanda ortaya koydukları başarılarla bu kaygılarımızı ortadan kaldırıyorlar. Kadınlarımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz.
GELECEĞİMİZ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ
Kadınlarımızın başarıları geleceğimiz açısından çok önemli. Anne olarak çocuğu yetiştirirken dahi ortaya koyduğu güçlü irade, ileride toplumda söz sahibi olacak bu çocuklarımızın iyi yetişmesi ve iyi eğitim almasında çok önemli. Kadınlarımız artık bu noktaların da ötesine geçerek, sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta çok önemli başarılar elde etmişlerdir. Son 17 yılda birçok alanda kadınlarımıza birçok imkanlar ortaya koyarak onların daha güçlü şekilde, daha da katkı verecek şekilde bir konuma gelmeleri için yapılan düzenlemelerle çok büyük mesafeler alıyoruz. İnşallah bundan sonra da millet olarak önümüze çıkan her zorlukta, her güçlükte kadınlarımızın bu azmi, bu çalışkanlığı bizlere çok büyük katkılar sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kerim

17 Ekim 2018 Çarşamba 14:01

Kadının yüzü görünmesi,okuması,hakim olması,yönetici olması haramdır diyen cemaatlere,hocalara ve mollalara karşı nasıl mücadele veriyor ve bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz ;

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR