25 Nisan 2024 Perşembe

KADERİN BÖYLESİ!

NURETTİN ARKAN- YALVAÇ - Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde 25 yaşındaki Serdar Tosun, evde yalnız olduğu sırada sara nöbeti geçirip yaşamını yitirdi.

Isparta

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Yalvaç'a bağlı Hisarardı Köyü'nde meydana geldi. 20 yıl önce babasını, 1.5 yıl önce de annesini kaybedenve kardeşiyle birlikte yaşayan sara hastası Serdar Tosun'a yemek getiren komşusu İrfan Karaaslan, açık duran kapıdan eve girdiğinde Tosun'un cansız bedeniyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yapılan incelemede Serdar Tosun'un sara nöbeti geçirdiği  sırada yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay sırasında Serdar Tosun'un kardeşi Ömer Tosun'un işyerinde olduğu kaydedildi.

Cenazesi Yalvaç Devlet Hastanesi morguna kaldırılan SerdarTosun'un bugün Hisarardı Köyü'nde toprağa verileceği belirtildi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kuzen

18 Şubat 2015 Çarşamba 12:58

Bu dünya sana göre değil dedi yüce yaratan..sen üç kağıdı bilmezsin sen haksız kazanc elde edemezsin,sen kiimseden karşılıksız bir sey istemezsin.sen kimseye yük olmazsın,sen yalan dünyaya göre fazla dürüstsün dedi mevlam.dedi ve yamıma aldı seni.. mekanın cennet olsun öğretmenim

nejat olmaz

18 Şubat 2015 Çarşamba 11:56

bu hastalığımı öğrencilerim yanında nüksederse benden korkarlar, çocukların benden korkmasını bu korkuyla büyümesini asla istemem diyerek sözleşmeli öğretmenliği bırakan çok karakterli bir kişiliktir kendisi.. borcu vardı biraz tabi herkese göre biraz ona göre çok.. sıkıntılıydı, bu dar-ı dünyada

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR