28 Mart 2024 Perşembe

KAÇAK İÇKİ OPERASYONU

ISPARTA'NIN Gönen İlçesi Gümüşgün Mahallesi'nde kaçak içki imalatı yapılan yerlere Jandarma ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonda 90 Litre kaçak rakı ile yapımından kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Isparta

 

Gönen İlçesiGümüşgün Mahallesi'nde yılbaşı öncesi piyasaya kaçak içki sürüleceğinin bilgisi alan ekipler tespit edilenimalat yerlerine operasyon düzenledi. Operasyonda 90 litre kaçak rakı, 75 kg.Anason, 5 adet kaçak rakı üretiminde kullanılan damıtma düzeneği, 170 litrekaçak rakı üretimi için mayalanmaya bırakılmış üzüm şırası ve 15 adet boş rakışişesi ele geçirildi.

 

Operasyonkapsamında ise gözaltına alınan M.S.E., M.Ç., A.Ç., H.T., ve M.Y. isimli şahıslarifadelerinin ardından serbest bırakılırken, ele geçirilen kaçak rakı ve yapımından kullanılanmalzemeler Gönen İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğüne teslim edildi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yorumcu

30 Aralık 2014 Salı 01:43

haber yapıyorsanız dogru dürüst yapın kacak dediğiniz yılbası için dediğiniz alkoller daha öncede bir baskında tertemiz cıktı..haber yapmadan önce gecmişi inceleyin..haber yapmak için yapacaksanız ülkede cok sorunlar var onlarla ilgilenin..

vatandaş

30 Aralık 2014 Salı 17:51

ayrıca yorumunla suç işliyorsun, suç olan birşeyi övüyorsun hayırdır? ilgililerin dikkatine!!!!

kaçak mı?

29 Aralık 2014 Pazartesi 21:37

sizin o kaçak dediğiniz bandrollülere bin basar ki yılbaşı için piyasaya da sürülmez içinden 1 gram zararlı bir madde çıksın bakalım...

oralı

29 Aralık 2014 Pazartesi 20:43

o içökiler yılbaşı için üretilmedi... daha öncede baskın yapıldı kaçak denilen içkiler test edildi ve zararlı olmadığı ortaya çıktı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR