26 Nisan 2024 Cuma

JET HIZIYLA TAMİR EDİLDİ

JET HIZIYLA TAMİR EDİLDİ

Isparta

"Yeni yapılan sıcak asfalt yolda göçük meydana geldi" haberini dikkate alan Karayolları yetkilileri konunun anında gereğini yaptı ve yol tamir edildi.

Karayolları tarafından çöküntü olan yol anında tamir edildi. Vatandaşlar, hassasiyetlerinden dolayı Karayolu yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ettiler. Eğirdir merkezinde yeni yapılan sıcak asfalt yolun çökmesi neticesinde araçların tozlukları, çamurlukları ve jantları etrafa fırlıyordu, Vatandaşlar, esnaflar ve sürücüler, yetkililere seslerini duyurmayı başardı ve yol tamiri yapıldı. Eğirdir'de yeni yapılan yolda göçükler oluşmuştu. Bir çok aracın jant kapağı sağa sola fırlamıştı. Araçların kartelleri asfalta çarpan araç sürücüleri ve yol kenarındaki esnaflar endişeliydi, biran önce hatanın düzeltilmesini istiyorlardı. Karayolları yetkilileri feryada tepkisiz kalmadı ve yoldaki ciddiyeti gördü ve yolun düzeltilmesi talimatı verildi. Yoldaki çöküntü hemen tamir edildi. Vatandaşlar,esnaflar ve sürücüler Karayolları çalışanlarına ve yetkililere teşekkür ettiler.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Burkii

04 Şubat 2017 Cumartesi 02:41

Jant kapağın bende gel al

yucel

04 Şubat 2017 Cumartesi 01:31

yarın geçerken alayim . bakarak gideyim . belki yol kenarına koymuşlardır

yucel

04 Şubat 2017 Cumartesi 00:13

benim jant kapağı orda adam elinde tutuyor finallere giderken düşürdüm 1 hafta yolda o noktada geçerken baktım üstüne kar yağdı. karlar eriyince ortaya çıkmış. octavia jant kapağı. nerden alabiliriz

Hamdi

03 Şubat 2017 Cuma 11:17

Ben vatandaş olarak teşükkür etmiyorum daha yeni yapılan yol nasıl çöker arkadaş. Ne canlar verildi o yolda ne kazalar oldu bir türlü bitmek bilmedi yol çalışması daha bir yıl olmadan sürekli yolda sorun çıkıyor.

veli

03 Şubat 2017 Cuma 22:43

aynen bende helal etmiyorum çok Kazalar meydana gelmiş BULLUNMAKTADIR LÜTFEN YOLU BİR DAHHA GÖZDEN GECİRELİM

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR