20 Nisan 2024 Cumartesi

JANDARMA KONTROLÜNDEN SONRA YOLCULARI ALMIŞ

JANDARMA KONTROLÜNDEN SONRA YOLCULARI ALMIŞ

Isparta

Konya Valisi Muammer Erol, Akşehir İlçesi'nden Isparta'nın Gelendost İlçesi'ne elma toplamaya giden 46 tarım işçisinin 24 kişilik araca jandarma kontrolünden sonra alındığını açıkladı.

Isparta'daki Yalvaç Devlet Hastanesi'ne gelerek kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileyen Vali Muammer Erol, daha sonra morga indi. Burada Isparta Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya'dan bilgi aldıktan sonra gazetecilere açıklamada bulunan Vali Erol, katliam gibi kazanın oluşunu anlattı.

24 kişilik midibüste şoför dahil 46 kişiyle yolculuk yapıldığını söyleyen Vali Erol, "Burada şunu belirtmek istiyorum. 24 kişilik araç 46 yolcu. Ve 46 yolcu bu 24 kişilik araca maalesef jandarma kontrolü geçildikten sonra diğer araçlardan toparlanan yolcularla bu sayıya ulaşılmış. Bu ibret olsun hepimize. Jandarma kontrolü de olsa arkadan dolaşalım geçelim derken insanlar küçücük hırsları uğruna ne acılar yaşatıyorlar bakın bizlere" diye konuştu. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mstf akbş

05 Kasım 2014 Çarşamba 21:18

Sunu herzamnbiliyoruz gucluysenherkeVAR.onemliolanyokken VARolabilmek.vicdan cepmi yoksa korunkamidesemyara nmakmidesem herseyi goren ve bilen varya o yeter.ruyalar............

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR