29 Mart 2024 Cuma

Jandarma'dan Uyuşturucu Operasyonu!

Jandarma'dan Uyuşturucu Operasyonu!

Isparta

Isparta İl Jandarma Komutanlığı'nın Eğirdir İlçesinin Çayköyköyünde gerçekleştirdiği operayonda çok sayıda uyuşturucu madde ve silah elegeçirildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Isparta İlJandarma Komutanlığınca; Eğirdir ilçesi Çayköy köyünde yapılan operasyonneticesinde (1705) Gram Kubar Esrar maddesi, (180) Gram Toz Esrar Maddesi, (4)Kök Kenevir Bitkisi, (10) Gr Kenevir Bitkisi Tohumu,  (2) Adet Av Tüfeği, (51) Adet Av TüfeğiFişeği, (2) Adet Tabanca ve (266) Adet Tabanca Fişeği ele geçirilmiştir.

 

Isparta İl Jandarma Komutanlığınca Eğirdir İlçesi Çayköyköyünde, A.Y. isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgilerialınmış, yapılan araştırmalar neticesinde 01 Aralık 2014 tarihinde adlimakamlardan alınan arama kararıyla şahısların ev ve eklentilerinde UyuşturucuMadde Arama Köpeği ENTEL ile birlikte arama yapılmıştır.

 

 

 

Yapılan arama neticesinde; odun çuvallarının arasına  ve çekyata gizlenmiş vaziyette  (1705) Gram Kubar Esrar maddesi, (180) GramToz Esrar Maddesi, (4) Kök Kenevir Bitkisi, (10) Gr Kenevir Bitkisi Tohumu, (2)Adet Av Tüfeği, (51) Adet Av Tüfeği Fişeği, (2) Adet Tabanca ve (266) AdetTabanca Fişeği ele geçirilmiştir.

 

Ele geçirilen toplam (1885) Gram esrar maddesi, (4) KökKenevir Bitkisi, (10) Gr Kenevir Bitkisi Tohumu,  (2) Adet Av Tüfeği, (51) Adet Av TüfeğiFişeği, (2) Adet Tabanca ve (266) Adet Tabanca Fişeği muhafaza altına alınmış,A.Y. isimli şahıs adli makamlara çıkarılmak üzere gözaltına alınmıştır.

 

Isparta İl Jandarma Komutanlığı halkın huzur ve güvenineyönelik faaliyetlerini kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MUHSİN YAZICIOĞLU DAVASI

03 Aralık 2014 Çarşamba 17:30

4 ARALIK ISPARTA ADLİYESİNDE BÜYÜK DAVA GÖRÜLMEYE DEVAM EDECEK. ZAMANLAMA MANİDAR diye sulandıran bütün acem uşaklarının maskeleri düşecek. Davaya katılımınızı bekliyoruz. Biz orada olacağız kardeşler. Bu davayı yerde bırakmayız. Yarın Ispartaya geliyoruz....

ZAMANLAMA MANİDAR

03 Aralık 2014 Çarşamba 17:26

ZAMANLAMA MANİDAR :):):)

Hasan Aybay

03 Aralık 2014 Çarşamba 16:50

Isparta'da her gün Bir Operasyon yapılıyor. Valimiz Vahdettin Özkan önderliğindeki ekipten Bir Jandarma Bir Emniyet operasyon yaparak Isparta'nın Huzur ve asayişini sağlıyorlar. Artık Emniyet ve Polis Isparta'da birilerinin işi değil kendi işini yapmaya başladı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR