27 Nisan 2024 Cumartesi

İzodost Ailesi iftarda buluştu

Sektöründe lider firmalardan birisi olan İzodost Söve Isı Yalıtım ve Dekorasyon hafta sonu İsperlos Kır Düğün Salonları’nda düzenlediği iftar programı ile çalışanları ve çözüm ortaklarını buluşturdu.

Isparta

Hafta sonu İsperlos Kır Düğün Salonları’nda düzenlenen iftar programına çok sayıda davetli katıldı. Varol ve Gökhan Ertana misafirleriyle tek tek ilgilenerek sohbet etti. Dualar eşliğinde açılan iftarın ardından Varol Ertana konuklarına hitaben kısa bir konuşma yaptı. Ertana, Ramazan ayının birlik beraberlik ayı olduğuna işaret ederek “Böyle güzel bir atmosferde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bugüne kadar ki çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek” dedi.

 Ertana; “Firmamız 2012 yılında Isparta Merkezde imalat, satış ve uygulama faaliyetlerine başlamıştır. Isparta’da bu sektördeki imalat eksiğini tespit eden firmamız Doğru hizmet ve güveni esas alarak kaliteden taviz vermeden ticari ahlak çerçevesinde öncelikle Isparta halkına ve bölgemize kaliteli ucuza imalat yaparak hizmet etmek gayesindedir” dedi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR