24 Nisan 2024 Çarşamba

İYİ PARTİ’DE KONGRE TARİHİ BELLİ OLDU

İYİ PARTİ’DE KONGRE TARİHİ BELLİ OLDU

Isparta

Son olarak geçtiğimiz hafta sonu Merkez İlçe Kongresini yaparak ilçe kongrelerini tamamlayan İYİ Parti Isparta Teşkilatı’nın İl Kongresinin tarihi de belli oldu. Buna göre kongre 23 Ağustos 2020 Pazar günü yapılacak.

İYİ Parti İl Teşkilatında geçtiğimiz yıl Kasım ayında mahalle delege seçimleriyle başlayan ancak Mart ayında Koronavirüs pandemisi nedeniyle üç ay ara verilen kongre maratonu 23 Ağustos’ta yapılacak İl Kongresi ile sona erecek.

YİNE HALI SAHADA YAPILMASI DÜŞÜNÜLÜYOR

Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre, il kongresinin yerinin ise henüz netleştirilmediği ancak, merkez ilçe kongresinde olduğu gibi Covid – 19 Pardemisi nedeniyle kongrenin yine bir halı sahada yapılacağı belirtildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

osman

08 Ağustos 2020 Cumartesi 20:51

Boz rumuzuna cevap; Andımız kaldırılırken, Ne Mutlu Türküm Diyene kaldırılırken ülkücülük ayaklar altına alınmış olmuyormuydu...

ak'a istinaden

08 Ağustos 2020 Cumartesi 16:55

arkadaş genel merkezde ısparta il kongresi yapmayı düşünüyorsun ya bravo kongreler ya spor salonunda yada kapalı bir mekanda yapılır pandemi nedeniyle açık havada yapılıyor bulgaristan dan gelen samanları yemekten sen sıyırmışsın

Boz

08 Ağustos 2020 Cumartesi 12:04

Demokratlihida ulkucilugude ayaklar altina alan bir yonetim tebrik ediyorum.

Bozkurt

08 Ağustos 2020 Cumartesi 12:02

Simsek aciklamismi adayligini??

Ak

08 Ağustos 2020 Cumartesi 12:01

Ya arkadas ya cafe ya topsahasi yokmu adam gbi biyer ?? Bunlarin geneerkezi yokmu??

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR