29 Mart 2024 Cuma

İYİ PARTİ’DE BAYRAK EL DEĞİŞTİRDİ

İYİ PARTİ’DE BAYRAK EL DEĞİŞTİRDİ

Isparta

İYİ Parti Isparta Kurucu İl Başkanı Mustafa ŞİMŞEK’in 24 Haziranda yapılacak olan seçimlerde Milletvekilliğine aday olması nedeniyle görevinden istifa etmesiyle birlikte 28 Nisan 2018 Cumartesi akşamı parti il yönetimince yapılan seçim sonrasıİYİ Parti Isparta İl Başkanlığı görevine Teşkilatlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz ERTEKİN getirildi.

Mehmet Yılmaz ERTEKİN  Kimdir?

Emekli öğretmen olan Mehmet Yılmaz Ertekin, 1957 Senirkent doğumlu olup, siyasete öğrencilik yılarında ülkü ocaklarında başladı. Daha sonra Milliyetçi Çalışma Partisi ve Milliyetçi Hareket Parti’sinde görev yaptı ve 1 Kasım 2015 seçimlerinden sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER ile birlikte hareket ederek, İYİ Parti’nin kurulmasıyla birlikte Isparta İYİ Parti İl Başkanlığında Teşkilatlardan ve Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görevini sürdürdü.

Isparta İYİ Parti İl Başkanı’nın milletvekilliği adaylığı nedeniyle istifasından sonra İYİ Parti il yönetimince yapılan seçim sonucu İl Başkanlığı görevini üstlendi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hacıalıların köpeği

23 Haziran 2018 Cumartesi 06:30

Bu adam Senirkent'de bir başına sırtlarken Ülkücülüğü, MHP'deki koltukları tatlı bulanlar Ocağın kapısını açmazken yine bu adamdı bu işin dert babası.Başkanlığa da kendi isteğinden ziyade yönetimden talep geldiği için geçtiğini biliyorum.Ha sizin gibi basiretsizlere açıklama yapma zorunluluğum da yok ya! Azıcık haddinizi bilin diye.Elinde avucundakini,ömrünün 40 küsur yılını davasına adayan adama dil uzatacak nitelikte miyim diye bir sorun kendinize klavyenin ardına sığınmadan.

hacıalıların köpeği

23 Haziran 2018 Cumartesi 06:22

"Sengetli" rumuzlu haddini bilmez,bu Mehmet Ertekin size ne yaptı ya, bu nasıl bir çekememezlik senelerdir kuyruk acınız dinmedi.Ya açıkça ismini yazacak cesaretin olsun, ya da buyur gel Senget'de yerimiz belli öğretir dava neymiş,nelerden fedakarlık ettirirmiş.Bir de aklınca tespit yapmışsın "koltuk işi" diye, bu adamın 60 yaşına gelene kadar onca kez önüne tepsiyle getirdiler koltuğu elinin tersiyle itti.Yanında yetişenler koltuk kovalayıp kaptılar.

Sengetli

02 Haziran 2018 Cumartesi 11:43

Kanamayın bunların ulkuculugune falan , ülkücülük koltuk işi değil gönül ve dava işidir.

ali

30 Nisan 2018 Pazartesi 17:48

Yandı meral akşener, süper muhalefet ederler,i bunların geninde vardır.

ahmet

30 Nisan 2018 Pazartesi 15:45

hala gidenlere laf ediyorlar siz kalanlara bakın disipin kurulu başkanlarını yediğimin partisi :)

ali

30 Nisan 2018 Pazartesi 15:08

mhp den iyi oldu ayrıldığınız safralar gidiyor. yakında merale başlarla eleştiriye

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR