20 Nisan 2024 Cumartesi

İYİ PARTİ'DEN MEHMETÇİĞE DESTEK MESAJI

İYİ PARTİ'DEN MEHMETÇİĞE DESTEK MESAJI

Isparta

Isparta İyi Parti Teşkilatı, Atabey'de buluştu. Barış Pınarı Harekatı'nda şehitlerimiz için dua edildi. Operasyona tam destek mesajı verildi.

İyi Parti'den yapılan açıklamada ise; "Yürek bir, ruh bir,vatan bir, bayrak bir, onurumuz gururumuz, güvenliğimizin teminatı silahlı kuvvetlerimizin sınır ötesinde bölücü terör örgütleri ve uzantılarıyla yürüttüğü barış pınarı operasyonundaki mehmetçiklerimize dua ve iyi temennilerde bulunmak ve destek olmak için Atabey’de, İYİ Parti Atabey İlçe Başkanımız Ata Kalaycı'nın ev sahipliğinde bir arada olduk . Başta şu an operasyonda olan mehmetciklerimize ve şehit düşen can parelerimize dualar ettik. Bu duyarlı davranışından ötürü İYİ Parti Atabey İlçe Başkanımız Ata Kalaycı'ya, Atabey ilçe teşkilâtımıza ve  programa katılan tüm ilçe başkanlarımıza ve teşkilâtlarımıza  teşekkür ederim. İYİ Parti olarak her koşulda ve durumda Mehmetçiğimizin yanında  olacağız"

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MARDİN/ 47

15 Ekim 2019 Salı 00:38

YAZMIŞTIM. LAKİN YAYINLANMADI:ARDINDAN 100 köpek HAVLAMAYAN BOZKURT ,BOZKURT DEĞİLDİR. d****ki: BEN BOKURT'UM ki: arkamda köpekler havlıyor.

Oğuzhan

15 Ekim 2019 Salı 00:07

Mansur yavaşla İmamoğlu ile ortaklık yapan hdpkk ile gucak gucağa takılan ekip değil mi bu iyiciler hayrola ittifak ortaklarınıza karşı ne bu haller

Mehmet b

14 Ekim 2019 Pazartesi 20:06

Mardinli kimin köpeğisin?? Burada herkez bu vatan için çalışırken sen ne için bu yoldasın?

Mehmet Çankaya

14 Ekim 2019 Pazartesi 16:52

Bozkurt yüreklilere selam olsun. Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur. Allahım dualarınızı kabul etsin.

MARDİN/ 47

14 Ekim 2019 Pazartesi 16:51

ÖYLEMİ DİYORSUNUZ. İNANALIM'MI SİZE. SORUYORUM: BİZİM NE İŞİMİZ VAR SURİYEDE DİYENLER KİMLERDİR.

a

14 Ekim 2019 Pazartesi 14:54

İşbirlikçilerini kınamışlar ne kadar ayıp

Memet

14 Ekim 2019 Pazartesi 14:40

Kalsın sizin selamını CHP ile ittifak yaparken düşünecektin aranıza hdp yi aldınız. Yazıklar olsun yenimi aklınıza geldi Türkiye CHP sizi kandırdı hala farkında değilsiniz

Murat Bostancı

14 Ekim 2019 Pazartesi 12:35

bu organizeyi tertip eden Atabey İlçe Başkanımız Ata KALAYCI ve yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum.çok güzel bir organizeye ev sahipligi yaparak barış Pınar Harekatına destek masajı verilmiştir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR