19 Mart 2024 Salı

IYAŞ YÖNETİMİ YENİ ITSO BİNASINA HAYRAN KALDI

IYAŞ YÖNETİMİ YENİ ITSO BİNASINA HAYRAN KALDI

Isparta
IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Tezcanlı ve Yönetim Kurulu üyeleri Ekonomi Kampüsü’nü ziyaret etti. Misafirlerine Ekonomi Kampüsü binasının yıllarca Ispartalılara hizmet edecek şekilde inşa edildiğini anlatan ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Iyaş’ın sosyal ve ekonomik anlamda çok büyük hizmetler verdiğini ve istihdam sağladığını belirterek, “Sizlere de emekleriniz için teşekkür ederiz” dedi.
IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Tezcanlı ve Yönetim Kurulu üyeleri Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni hizmet binası Ekonomi Kampüsu’ne  ziyarette bulundu. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ağırladığı IYAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni binaya hayran kaldılar. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Tezcanlı ve ekibine binayı gezdirerek, yapılan çalışmaları anlattı. 1 yıldan daha kısa sürede tamamlanan Ekonomi Kampüsü binasının yıllarca Ispartalılara hizmet edecek şekilde inşa edildiğini anlatan Başdeğirmen, “Biz üyelerimize ve Isparta halkına en iyi hizmeti vermeye devam ediyoruz. Fiziki mekan da hizmetler noktasında çok önemli. 1 yıl gibi kısa sürede tamamlanan binamız yıllarca hizmet verecek kapasitede. Sizlerde Isparta’ya önemli hizmetler yapıyorsunuz. IYAŞ’ı yıllar önce sıfırdan başlayarak kurdunuz ve her geçen yıl büyüttünüz. İnanın IYAŞ’ı gördükçe gururlanıyorum.  Isparta’ya sosyal ve ekonomik anlamda çok büyük hizmetler veriyorsunuz en önemlisi istihdam sağlıyorsunuz. Sizlere de emekleriniz için teşekkür ederiz.”dedi.
IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Tezcanlı da Başdeğirmen’i tebrik ederek,”Yeni binanız Isparta’ya yakışır nitelikte olmuş. Ispartalılar hizmetlerin en iyisini hak ediyor. Ticaret ve Sanayi Odamıza böyle bir hizmet binası çok yakışmış, sanayicimiz esnafımız hizmetlerin en iyisine layık. Sizleri tebrik ediyoruz.  Emeğinize sağlık. “diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ycbd

22 Temmuz 2017 Cumartesi 14:41

Bi halta yaramayan kazık markası İyaş, reklamları sunar!!

mustafa erdoğan

21 Temmuz 2017 Cuma 22:23

SN BAŞKANIM 50 GÜNDÜR İHALE ALDIK DİYE KENDİMİZİ KANDIRIZIYORUZ ŞU MİLLİ EĞT İŞLERİNİNİN EMNİYETDEN FETÖÖ SORUŞTURMALARI SONUŞLANMIYOR ODA OLARAK Bİ İLĞİLENSEN.?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR