26 Nisan 2024 Cuma

IYAŞ ENERJİ VE KONUT İŞİNE GİRİYOR!

Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, önümüzdeki dönemde Isparta’da konut ve enerji alanlarında yeni yatırımlarda bulunacaklarını ifade ederek, özellikle dar ve orta gelirlileri sevindirecek açıklamalarda bulundu.

Isparta

Isparta’da birçok yatırıma imza atarak, her alanda elinitaşın altına koymaktan kaçınmayan Iyaş, yeni yatırımlar peşinde. En son kiraladığı Süleyman Demirel Kongre Merkezi’ni ilimize kazandırmak için inşaat çalışmalarını sürdüren Iyaş, önümüzdeki dönemde yeni hamlelerini konut ve enerji konusunda yapmaya hazırlanıyor. IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, hem dar ve orta gelirliler hem de lüks konutların olduğu sitelerşeklinde farklı proje çalışmalarının olduğunu ifade ederek, “Şuanda üzerinde çalışıyoruz. Ciddi anlamda girişimlerimiz var. Sonuçlanırsa Isparta için iyibir yatırım olacak. İlk etapta lüks konutlar üreteceğiz” şeklinde konuştu.

Isparta’da önemli yatırımlara imza atan Iyaş, yeni adımlar peşinde. Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, şuan devam eden yatırımlar hakkında bilgi vererek, yeni dönemde atacakları adımlar hakkında da ipuçları verdi. Şenol, önümüzdeki dönemde Iyaş’ın enerji ve konut alanında yeni yatırımlarda bulunacağını belirterek, konut konusunda dar gelirlileri sevindirecek açıklamalarda bulundu. 

OUTLET AVM’NİN ÇATISI GÜNEŞ PANELLİ OLACAK 

İnşaat ve enerjide adım atmak istediklerinin altını çizen Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, şunları söyledi:  “Şuan ki düşüncelerimiz o yönde. Önümüzdeki dönemde inşaat noktasında güzel merkezlerin oluşturulacağı farklı bir girişimi başlatacağız. Konut üretimi noktasında yeni girişimlerimiz olacak. Enerji konusunda da şuanda bir çalışmamız var. Açılacak olan Outlet Mağazasının çatısı 11 bin metrekare civarında. Orada bir güneş enerjisi denememiz olacak. O konuda çalışmamıza devam ediyoruz. 2 megawattlık bir çalışma düşünüyoruz.

İLK PROJEMİZ PRESTİJLİ OLACAK

Konut projesini karma düşünüyoruz. Hem dar gelirli hem de lüks konutların olduğu siteler şeklinde bir düşüncemiz var. Birinci projemiz tahminimce lüks konutların olduğu bir proje olarak gibi görünüyor. Şuanda üzerinde çalışıyoruz. Ciddi anlamda girişimlerimiz var. Sonuçlanırsa Isparta için iyi bir yatırım olacak. Yeri çok prestijli bir yerde olacak.  Biz istihdama çok önem veriyoruz. Dar gelirli ve orta gelirliye de çok yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu ilk projemiz prestijli ve farklı olacak ama ondan sonra dar ve orta gelirliye de hitap eden bir konut sistemi geliştireceğiz.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalı

13 Haziran 2016 Pazartesi 20:09

sayın şenol bey beledıye başkanlıgınamı calışiyon ama şünü bilmek lazım yusuf başkan burakmadıktan sonra zor yusuf başkanımız bır dönem daha cunku ıspartamız güzelleşiyor devam

Mustafa KAYA

13 Haziran 2016 Pazartesi 16:59

Sayın Şenol inşallah bu hizmetlerinizle gurur duyulan bir yönetici olursunuz . Değişen ve Gelişen Isparta için sizleri Isparta'nın Belediye Başkanı olarak görmek istiyorum kendi düşüncem Çünkü hizmet adamısınız !

ıspartalı

13 Haziran 2016 Pazartesi 16:14

ıyaşın yapacağı konutların yerleri sanırsam belli gibi. eski kipa yanı istanbul yolu üzeri olabilir mi ?

alim derin

13 Haziran 2016 Pazartesi 13:12

yapın yapın para çok lüks konutlar yapın çok güzel

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR