19 Mart 2024 Salı

IYAŞ'TAN AÇIKLAMA!

IYAŞ A.Ş Basında çıkan haberlerle ilgili basın açıklaması yaptı...

Isparta

KAMUOYUNA DUYURULUR

Isparta Yatırım A.Ş, 1996 yılında 10 kişinin önderliğinde Isparta halkı tarafından kurulmuştur. IYAŞ o günden bugüne kadar halkından aldığı destek ve güvenle daha çok üretim, daha çok istihdam ve ülkesine daha çok vergi verme hedefi doğrultusunda adımlarını atmıştır. Isparta'nın ilk hipermarket alışveriş merkezi IYAŞ'ın eseridir. Isparta'nın ilk günümüz modern hayatın gereksinimi olan AVM yatırımı yine IYAŞ tarafından gerçekleştirilmiştir. Şehrimizin atıl kalan Isparta Oteli ve Süleyman Demirel Kongre Sarayı, IYAŞ tarafından yeniden ilimize yakışır bir şekilde hizmete sunulmuştur.

Iyaş bir tarafından ticari hayatını sürdürürken diğer tarafından devletine ve milletine karşı görevlerini yerine getirmektedir. IYAŞ Selçuklu İlköğretim Okulu, Fatih Mahallesi Toplum Sağlığı Merkezi sosyal sorumluluk projelerinden en önemlileridir. IYAŞ ve bağlı olduğu şirketler gurubu bünyesinde 1000'den fazla kişiye iş imkanı sunulmaktadır. Isparta'da faaliyet gösteren birçok esnaftan mal temini yapmaktadır. IYAŞ Isparta'nın sosyal hayatına büyük katkılar sunmaktadır. IYAŞ'sız bir Isparta düşünülemez.

    IYAŞ'ın bugünlere gelmesinde fikirleri, kararları ve icraatları ile çok büyük katkıları olan Yönetim Kurulu  Başkanımız Sayın Bahattin Şenol'un devletine ve milletine bağlılığından, sadakatından bir nebze kuşkumuz yok. Adalete ve devlete olan güvenimiz tamdır. Ancak IYAŞ, ne Bahattin Şenol'un ne de emanetçi olan bizlerin malıdır. IYAŞ bir grubun, bir örgütün malı da değildir. IYAŞ Isparta halkının malıdır.

2000'den fazla ortağı olan IYAŞ'ın yönetim ve diğer organlarını seçecek merci Genel Kuruldur. Kanunlar kapsamında her yıl toplanan IYAŞ Genel Kurulu, kendisini yönetecek kişileri belirlemekte ve alınan kararlarla ilgili yetkisini vermektedir. Bahattin Şenol ve ekibi de genel kurulun kendisine verdiği yetki doğrultusunda şirket menfaatleri doğrultusunda adımlarını atmaktadır.

Yönetim Kurulu Başkanımızın tutuklanmasından sonra Sabah Akdeniz ekinde çıkan bir haber ve ortaya atılan iddialar tamamen yalandır.Futbolcu Hakan Şükür'ün IYAŞ A.Ş'den hissesi olduğuna yönelik iddia iftiradır.İftira sahipleri iddiasını ispat etmek zorundadır. Hakan Şükür'ün IYAŞ'ta bir tek hissesi yoktur. Cemaatin etlerinin IYAŞ marketlerinde satıldığı iddiası da iftiradır. Bu iftiraları ortaya atanlarla ilgili hukuki süreç başlatılmıştır.Yazılanların iftira olduğu yüce mahkemenin kararı ile de ortaya çıkacaktır.

Kamuoyuna saygılarımızla.

 

YÖNETİM KURULU   

IYAŞ ISPARTA GIDA SANAYİ VE TİC. A.Ş

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ben fikri

15 Ocak 2018 Pazartesi 16:53

üniversitede öğretim görevlisiyim , daha sı varmı !!!!!

babalar ve oğulları

13 Ocak 2018 Cumartesi 02:24

babalar ve oğulları diye bir film izlemiştim. italyan filmi adamlar devlet memuru sonra milletin parasıyla bir şirket kuruyorlar ve oğullarına inşaat gıda üzerine şirketler kurdurup ihaleleri o şirketlere verip memurluktan kazanamayacakları paraları 1 yılda kazanıyorlar. mesela sigara reyonu oğullara gidiyor inşaat işleri oğullara veriliyor kaymak nerede orada bir oğulun şirketi var hemen ihale oraya gidiyor ve oğullar babalardan zengin oluyorlar sonra oğullar babaları tanımıyor nerden çıkyıtsa

Fikriye cevap

20 Ekim 2016 Perşembe 10:55

Yorum yazıp duran bir FIKRI var şuralarda Iyaş özellikle de Bahattin Bey acayip Batmış buna. Yaptığı kalitesiz ve Bayağı yorumlara bakılırsa Allah bilir işsiz Güçsüz bir serseridir. Senin gibiler alış veriş yapmaz zate İyaşın artığından besleniyor

Anonim şirket

20 Ekim 2016 Perşembe 09:20

Bu bir anonim şirket değil mi? Kontrolü yok mu? Genel kurul toplantıları yapılmıyor mu? Maliye incelemesi olmuyor mu? Ben bilmiyorum. soruyorum. Yatırımları karalamadan önce, iyice araştırmalı. Fetönün yapmak istediğini bu sefer fetö karşıtları yapmasın.

VATANSEVER!

20 Ekim 2016 Perşembe 02:09

ÜLKEMIZE VE MILLETIMIZ ALEHINE DARBE YAPAN IC VE DIS MIHRAKLARIN ALLAH BIN BELASINI VERSIN! RABBIM MILLETIMIZI VE DEVLETIMIZI ADALETIMIZI MUZAFFER EYLESIN BU DARBECI KARANLIKLARIN KARSISINDA! AMIN

Burak

20 Ekim 2016 Perşembe 00:37

T.C Hükümeti el koysun ıyaşa. Geliri ülke hazinesine gitsin.

vatandas

20 Ekim 2016 Perşembe 22:59

UMARIM SENIN EMEKLERINE birikimlerine EL KONUR!

Burakkk

20 Ekim 2016 Perşembe 00:35

Yıllarca ısparta halkını ortak ettınız ısparta yatırım a ş ye. Vatandasa tek kuruş vermedınız fetöye uşaklık ettiniz öyle mi ??? Size bundan sora tırtıklı kuruş kazandırmayacagız halk olarak...

Aykut basar

20 Ekim 2016 Perşembe 00:25

6 sayfa yorum yazan şerefsizlerin 1 tanesi ni iyasın başına gecirsen 1 ayda iflas eder. Hayatlarında 3 tane koyun gudemeyen embessiller klavyeden atıp tutuyorlar.ortaklara pay dagitmadigi için vatan haini ilan edilen Bahattin, iyasi bu günlere getirmiştir. İsparta ya kimsenin yapmadığı yatırımları yapıp çevre ilçeleri hatta Burdur u bile isparta ya çekmiştir..yazıklar olsun size nankör ispartalilara

MILLET!

19 Ekim 2016 Çarşamba 23:18

ADAMLAR TABIKI ACIKLAMA YAPACAKLAR! ADAMLAR SIRKETIMIZE IFTIRA VE KARA PROPAGANDA YAPAN MÜFTERILER VAR DIYOR! DEMESINLERMI SIRKETI YANI BINLERCE ORTAGI OLAN SERMAYEYI KORUMASINLARMI! NE YAPMIYA CALISIYORSUNUZ! MÜFTERININ SAFINIMI TUTUYORSUNUZ YOKSA SIZDEMI MÜFTERILERDENSINIZ! NE GARIP VICDANSIZLIK VE AHLAKSIZLIKTIRKI ALLAHTAN KORKMAZLIKTIRKI IFTIRACILARIN YANINDA YER ALMIYA CALISIYORSUNUZ, PARAYLAMI YOKSA SADECE YALAKALIK ICINMI YAPIYORSUNUZ BU MÜFTERI YALAKALIGINI! MILLET SERMAYESINE SAVASARAK!

vatandas

19 Ekim 2016 Çarşamba 23:06

ASIL GURBETCI VATANDASLARI YIMPAS, KOMBASSAN, KALDERA, JED FADIL AB CAMILERDE DINI ALET EDEREK HISSE SATISI YAPTILAR! KOMBASSAN HISSELERINDEN KURUS ALAMADI KAYINPEDERIM VE KAYINVALIDEM 60 BIM DM BIRI YATIRDI 60BIN DM DIGERI; SENELERCE VARDIYALI ISLERDE CALISMISLAR! BIRIKIMLERINIDE KOMBASANA BERABER TOPLAM 120 BIN DM YATIRMISLAR! SIMDI ÜZÜNTÜDEN IKISIDE SAGLIKLARINI KAYBETTILER BIRI FELC OLDU; BIRI ILAC TEDAVISI GÖRÜYOR! IYAS AZ YADA COK BARI BIR KAR PAYI VERMIS ORTAKLARINA NANKÖRLÜK ETMEYINIZ!

Prensler

19 Ekim 2016 Çarşamba 23:05

Kendi çocuklarınıza neler aktardınız. Onuda açıklayın.

Veli

19 Ekim 2016 Çarşamba 22:50

İyaş kiralama şirketi kimin onuda açıklasinlar kayyum atansın en azından şirket ortakları kar payı alsın yetiversin milletin parasını yedikleri

fikri

19 Ekim 2016 Çarşamba 22:44

Genel müdürünüz hain, yönetim kurulu başkanınız hain,demekki bu şirkette bir problem var, tamamen temizleninceye kadar ıyaşdan alış veriş yapmayalım, insanlar 15 temmuzda bu vatan için canlarını verdi.Biz alış veriş yapmamışız çokmu arkadaşlar. Biraz sağduyulu olalım.

Yazacam daha

19 Ekim 2016 Çarşamba 22:38

Ne yani millete is ispartaya as veriyoruz diye salalimmi o zaman hic bi is adamini almasinlar bedava is veriyon mal alip dagitiyomus gibi basin aciklamasi yapiyonuz. Gurbetcilerin marklari 20yil once kac tl ise simdide o yalanmi kar payi buyumeye gittik dediniz verdinizmi ortaklariniza o akan kardan para 20yildir ama fetoya yagdirdiniz. Hissedarlari illallah ettirip el altindan aldirtti bahattin yalanmi valla yalan de ispatlamassam nice umut bagliyan gurbetcileri somurdunuz. Daha yazacam..

haktan

20 Ekim 2016 Perşembe 08:35

çünür sulama ve aliköy kooperatif işletmecilerinden ders alsın bunlar kar nasıl dağıtılıyor diye

ALİ

19 Ekim 2016 Çarşamba 22:34

gerçek ortaya çıkmadan kimseyi suçlamamak lazım allah herşeyi biliyor onu asla kandıramazlar eyer söyledikleri gibi haksızlığa uğramışlarsa allah bir an önce kurtarsın eyer iddalar doğruysada allah dahada beter etsin derim

Furkan

19 Ekim 2016 Çarşamba 22:21

IYAŞ yönetimi yıllardır kendi içinde kaynayan kazan bir tarafta şeffaflıği savunan hatta CHP belediye meclis üyesi adayı olmuş bir isim ve destekcileri, bir tarafta çoğunluk hissesiyle at kosturanlar Neden bu denli büyük bir firma Israrla Borsa istanbula girmez! Denetim korkusu olmasın?

kılıfçılar

19 Ekim 2016 Çarşamba 21:03

deveden büyük fil var filden büyük allah var. onbinlere ekmek verdiğini yazanlar ekmeğinden ettiklerini de yazsalar ya delikanlılarsa.

yermi türk milleti

19 Ekim 2016 Çarşamba 21:00

öyle demokrasi nöbetinde sırf yalakalık olsun diye babanızın malıymış gibi sandeviç dağıtmayla falan kandıramassınız artık milleti.

HEPİNİZ LAYIĞINIZI BULACAKSINIZ İŞALLAH

19 Ekim 2016 Çarşamba 20:57

bu fetöcülerin en iyi bildiği iş ağlamak. hem her haltı yerler hemide ağlarlar. millet yemiyor artık yönetiiiiimmmm. burada mesele bahattin şenolu savunmak mı? kendini kollamakmı? herkes biliryorki suç varsa yönetimin hepsinin. bahattin şenolu savunmaksa adem demiralayı neden savunmadınız oda sizin müdürünüz değilmiydi yıllardır?

varan1 e

19 Ekim 2016 Çarşamba 20:20

varan 1 yazan arkadaş şu anda yargılama süreci sürecek olan biri için devlet vatan haini ilan etmiş diyorsun bu ülkede eski genel kurmay başkanı ilker başbuğ için terör örgüne üye diye hapis yatmadımı aziz yıldırım bir sene yatmadımı sonra noldu hepsinin kumpas olduğu çıkmadımı sen türkiyede yaşamıyorsun galiba vatan haini dediğin kişi ya aklanıp içerden çıkarsa sen nediyeceksin allaha nasıl hesap vereceksin demekki sende allah korkusu diye bir şey yok bekle bakalım bir mahkemenin sonucunu

Mert

19 Ekim 2016 Çarşamba 20:16

Yemiyoruz artık bu dediklerinizi hain körler.. Hala anlayamadınız göbegini kaşıyan bir millet yok artık. Meşhur bir atasözü Bok la yapılan sidikle yıkılır.. bir gün geliyor yüce rabbim her pisliği gün yüzüne çıkarıyor..

Ispartalilar 1

19 Ekim 2016 Çarşamba 20:01

Artik bu saatten sonra yonetim kendini fesh etmesi lazim. Devletimizin kayyum atamasi ve genel kurula ****urmesi lazim. Bu yonetimin yaptiklari ispartadan Ankaraya kadar yol oldu. Iyasi temiz tertemiz insanlarin eline teslim etmek lazim. Bu yonetiminde tum hesaplari incelenip yanlisliklar var ise Iyas À.S ye devredilmesi lazim.

VARAN 1

19 Ekim 2016 Çarşamba 19:57

Siz devletin fetöcü yani vatan haini ilan ettigi orgutten ceza alan sahsin arkasinda duruyorsunuz. Ey yonetim kurulu (oda varsa hala) sizin suan itibariyle yönetominiz bitmistir. Tutuklanan bir kisinin arkasinda furmak alanen suctur. En kisa surefe genel kurulu karari almaniz gerekmektedir. Bu aciklamadan sonra yonetiminiz son bulmustur. Birakin ve gidin enson aciklamanizda yonetimi fesh ettiginiz olsun.

15 temmuz

19 Ekim 2016 Çarşamba 19:46

Beyler anlamadiniz herhalde sorun iyas degil iyasi yonetenler. Yanlis yapan cezasini cekecek. Burasi Buyuk Turkiye cumhuriyeti. Sonucta ortakli sirket cikar bir ortak yonetimini belirler secime girer kazanirsa o gelir. Burasi bahattinin yada digerlerinin ciftligi degil. Hatalari varsa bu orgute para aktardilarsa cezalarini cekecekler. Bide sunu unutmayin 1 milyon Tl yi meydanlarda yiyecek dagitarak harcayan bu kisiye sorun bakalim babasinin parasinimi harcadi.

.

19 Ekim 2016 Çarşamba 19:42

lafa bakın 2000 ortaklıymış laf evet lafta 2000 ortak hisselerinin çogunlugu 5 kişinin elinde bunu herkes biliyor ayrıca sanki vergi birincisi. bin kişiye ekmek veren bir yer üst üste on yıl ısp. vergi şampiyonu olurdu bu kurulur 5 veya 10 aileye hızmet ediyor.

halk

19 Ekim 2016 Çarşamba 19:35

İyas isparta esnafinin isine gelmiyor esnaf memuru ve öğrenciyi daha fazla kaziklayamiyor...o yüzdenkara ppropaganda yapıyorlardurmak yo ipiyasadevam

FITNE FESAT CIKARMAZ!

19 Ekim 2016 Çarşamba 18:37

SERMAYE DEGIL; MILLI SERMAYE DÜSMANLARI! BURADA SERMAYE MILLETIN; 20000 KISI! BIR HISSEDARIN 5 KISILIK BIR AILESI OLDUGU DÜSÜNÜLÜNCE BASTAN 10.000 KISI DEMEK! BINLERCE DIREK VE DOLAYLI EKMEK KAZANIYORSA BURADAN BIR ORTALAMADA ONA HESAPLARSAK AILELERIYLE ONLARCA BIN KISI EKMEK YIYOR IYASTAN! PEKI BURADA IYAS ALEYHINDE OLANLAR YA MILLETIN DÜSMANI YADA AKLINI KULLANAMIYAN DÖNEN DOLAPLAR ALGILAYAMIYAN ZAVALLI! ALLAH KUR´ANDA AKLINI KULLANMIYANLARI SEVMEDIGINI BEYAN EDIYOR!

nuri ayaz

19 Ekim 2016 Çarşamba 17:56

Isparta'ya ve Ispartalıya vitrin kazandıran bu güzide kurum hakkında yapılan yalan ve asılsız haberler hakkında başlatılan hukuki süreç yerinde olmuştur. kimse kulaktan duyma haberler veya yorumlarla kimseye iftira atması doğru değildir insanları veya kurumlara yapılan bu iftiralar kişilik haklarına işlenen alenen bir suçtur.

Hakan

19 Ekim 2016 Çarşamba 17:52

Arkadaş ne demagoji yaptınız ve kamuoyu sizden açıklama beklemiyor darbe gecesi iyas otelde gece saat 24.00 da müzikleri çalıp kutlama havasında geçiren ve vali beyin uyarısına maruz kalan siz degilmiydiniz ayrıca kongre salonunu ve oteli babanızın hayrına yenilediniz tonla para kazanıyorsunuz ayrıca sizin yüzünüzden rekabet öldü isparta da size buralari verip peşkeş çekenleri de araştırmak lazım...

YENI DÜNYA PROJESI

19 Ekim 2016 Çarşamba 17:39

AL SAT DEGIL, IYAS ISE BIR ALIS VERIS MERKEZIYLE BASLADI HALK ORTAKLIGIYLA! ORTAK SAYISI ARTISI VE KAR EDEREK GÜZEL BÜYÜDÜ! ISPARTA ÖZELLESTIRILEN ET ENTEKRE TESISLERINI ALDI, GENE IYASIN OLDUGU SÖYLENILEN BAGLAR GÖRDÜM, ZATEN ÜRETIME DOGRU BÜYÜYEN IYASIN ÖNÜNÜ KESMEK ISTIYOR EMPERYALLERLE IS BIRLIGI ICERISINDE OLANLAR! EMPERYALLER KALKINMIS MILLETLER DEGIL KENDILERIYLE IS BIRLIGI KURAN TEKEL SERMAYENIN VAR OLMASINI ; KOLAY IDARE EDILEBILEN MUHTAC MILLETLER OLUSTURMAYA CALISIYOR BÜTÜN DÜNYADA!!!

ıspartalı

19 Ekim 2016 Çarşamba 17:07

Iyaş olmasa ne yaparız ya nereye gideriz sanki önceden ıyaşpark vardı olsa nolur olmasa nolur bi ekmeği sizmi veriyosunuz tamam bu haber yalan olabilir ama yönetim kurulu başkanının ne işi var içerde ben gitmiyorumda almıyorumda bişey küçük esnafım kazansın isteyen gitsin beni ilgilendirmez

Mutlu

19 Ekim 2016 Çarşamba 16:57

Sermaye düşmanlarına duyurulur Türkiye'deki karışıklık durumunu kendi çıkarları doğrultusunda çevirmeye çalışanlar veya şahsi problemlerini bazı kurumlara mal etmeye çalışanlar Isparta'ya en büyük kötülüğü yapmaktadır. İnsanları yanlış yönlendirme ****retinden vazgeçmelidir. Saygılarımla

ONURLU1963

19 Ekim 2016 Çarşamba 16:45

be kardeşim aksam aksam aglatırıyorsunuz ya ,duygulu yazınızı okudum,bugüne kadar et ti hakan şükürdür lafı gezmiyordu orta yerde,bahattini aldılar bülbül oldu çamaşırlar ortalarda ,sizde özür diler gibi yazı yazıyorsunuz

kaan

19 Ekim 2016 Çarşamba 16:38

ateş olmayan yerden duman cıkmaz hakan şükür neysede kurbanlıkları tezgahta satmak nedir arkadas

Oktay önal

19 Ekim 2016 Çarşamba 16:31

İyaş a.ş ıspartanın kalbidir gerek iş imkanlarıyla gerekse yaptıgı hizmetlerle 2000 ortaklı bir ailedir kulaktan duyma asılsız haberlere inanmayalım ne cabuk unuttuk iyaş marketi,avm yi atıl vaziyette olan kongre ve oteli yenıden restore ederek ıspartamıza kazandırdıgını ve yaptıgı yatırımlarla yuzlerce kişiye iş istihdamı sagladıgını herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum.

ıspartalı

19 Ekim 2016 Çarşamba 16:14

Keşke bu yatırımlar al sat ticareti olarak değil de üretime yönelik yapılsaydı, fabrikalar kurulsaydı. 100 değil 10 bin kişiye iş imkanı sunulurdu. Köylünün çiftçinin ürettiği de değerlenirdi. Her şey kısa vadeli oluyor. Vizyon meselesi. Gerçekten Isparta mı, Ispartalı mı düşünüldü acaba !!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR